Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Mod Bloody

Shevux

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do Was prośbe otóż chciałbym aby ktoś stworzył mi serverinfo dla bloodymt2 oczywiście kamer mod :D..

Nie jestem zbyt opcykany w dodaniu samodzielnie także bardzo prosiłbym Was o to :)

Oczywiście te pluski , 5 będą

Opublikowano

NIEWARTO MARNOWAĆ CZASU

Czy to nie absurdalne, że wspomnienia o dobrych czasach o wiele częściej doprowadzają do łez, niż wspomnienia o tych złych?

EliteMt2     I3artiBM (sura 250lv)  sprzedany na moich warunkach ...(

NovaMt2    ProWojownik (wojownik 119lv serwer upadł 6 lata temu)

Opublikowano

na bloodymt2 nie widac zmianek 1-5bonu nawet jezeli kupisz je na klijencie a nawet nie da sie podropic bo m1 nie da sie wejsc na kamer modzie a tam kasa najlepiej leci w sztabach ;)

na bloodymt2 nie widac zmianek 1-5bonu nawet jezeli kupisz je na klijencie a nawet nie da sie podropic bo m1 nie da sie wejsc na kamer modzie a tam kasa najlepiej leci w sztabach ;)

mają zmienne IP zmianek troche poszperać i da sie naprawić, ale mi sie podoba ze sa blokady kocham grac czysto ;)

Czy to nie absurdalne, że wspomnienia o dobrych czasach o wiele częściej doprowadzają do łez, niż wspomnienia o tych złych?

Opublikowano

sie zobaczy ale mysle ze predzej czy później cos sie znajdzie na te IP ;)

Opublikowano

kamer lepszy latwiejszy w obsludze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...