Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Ile zarabia czołg premium za 1500 gold

Komunikator18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie bardzo chałbym sie od was dowiedziec ile mniej wiecej zarabiaja te czolgi T-25 / churchil , obecnie do zarobku uzywam M4AE8 ale on na czysto max z 10k wychodzi wiec marnie .

Opublikowano

niewiele wiecej za dobro bitwe 20k , nie pchaj sie w te premium v tieru to bezsensu , odrazu wez cos viii tier , z 50k gwarantowane na srednia bitwe

Opublikowano

Nie ma sensu kupować tych czołgów, bo zarabiają tyle co Kw-1, lepiej kupić sobie jakiś VIII tier :)

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

Osobiście zaryzykowałem i kupiłem "lamerski" czołg o którym krążą nie zbyt pochlebne opinie a mianowicie T14 i? Nie żałuje ani jednej złotówki wydanej na niego a jeżeli się potrafi grać to taki widok to nie rzadkość http://zapodaj.net/c041ca70fc869.jpg.html oczywiście z premką.Grałem też jakiś czas T25 dosyć przyjemny czołg jednak troche za słaby pancerz ma a churchila sprzedałem po kilkunastu bitwach bo to nie jest czołg dla mnie-wolniejszy niż zółw.Jedno jest pewne grając czołgiem premium nie można wyjść na minus.

Opublikowano

Posiadam T-25 oraz Typka

Z T-25 za super bitwe (wygrana) zgarniesz ok 25k na czysto, srednia wygrana to ok 15k, raczej nie wyjdziesz na minus

Typek (t8) to juz zarabia dobrze, srednio biore 30-35k na czysto, zdarza sie i byc 45-50k na plus, przegrana to zwykle 5-10k do przodu. Raz, moze dwa udalo mi sie nabic 95-100K -naprawa/pociski

Wiec czolgiem prem t5 wyjdziesz ok 10-15k na czysto

czolgiem t8 prem z 35-45k na czysto

Opublikowano

czołg premium 5 tieru-30zł

czołg premium 8 tieru - 200 zł

Type w promocji 100zl jak byl jakis miesiac temu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...