Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mój kanał na YouTube [Tematyka : GRY]

ciecislaw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I poco człowieku następny kanał YouTube? Teraz wielce wszyscy robią kanały pseudo rocki i tak wam się nie uda wybić z takim wiekiem.. Już jest pełno kanałów na YouTube poco kolejne? Bitch please..

A i oczywiście minecraft na kanale.. Wez wyjdz na dwór a nie...

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Aha czyli nie mogę dać swojej opini że ma zje****** ryj i nie zrobi kariery youtube 14-latek?

Opublikowano

Ty myślisz że zrobisz kariere robiąc minecrafta? omg:>

Opublikowano

Baksiu spokojnie wiem ale nie rozumiesz tego że teraz jest taka moda żeby kanały robić? bo Rock jest taki sławny to teraz każde dzieciaki robią te marne filmy i wrzucaja..

Pasjonat
Opublikowano

Filmy nie są zbyt super , ale każdy musi kiedyś zacząć.

W wieku 14lat możesz wiele zrobić na YT , mój kuzyn ma 12 lat a ma już 68widzów na YT , więc nie słuchaj hejterów ;]

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

niektórzy zrobili karierę a mają 10-12 lat...

to ty spróbuj w ogóle zrobić karierę...

od 0 oczywiście...

CHYBA KLOCUCH12 HAHAHAHHAHA

Jest on Twoim idolem? bo moim tak, ogólnie to na Twoim miejscu radziłbym to usunąć, za 3 lata zobaczysz czemu, bo będziesz żałował że takie coś robiłeś.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

asada ogarnij się... klocuch to hejter i myśli, że jest fajny bo wszyscy o nim mówią... jeśli myślisz, że usune to cie Popier**liło....

z minecraft zrobiłem 3-4 filmy więc nie mówcie, że robie tylko z tego filmy... minecraft to nie jest gra główna, w którą gram... nie podoba wam się kanał lub moja twarz? zróbcie sami vloga i podeślijcie link... napewno nie zrobicie...

ROCK TO NIE MÓJ IDOL!!! ja nie mam żadnego idola! ja pierdziele...

Opublikowano

asada ogarnij się... klocuch to hejter i myśli, że jest fajny bo wszyscy o nim mówią... jeśli myślisz, że usune to cie Popier**liło....

z minecraft zrobiłem 3-4 filmy więc nie mówcie, że robie tylko z tego filmy... minecraft to nie jest gra główna, w którą gram... nie podoba wam się kanał lub moja twarz? zróbcie sami vloga i podeślijcie link... napewno nie zrobicie...

ROCK TO NIE MÓJ IDOL!!! ja nie mam żadnego idola! ja pierdziele...

Idz dzieciaku zrób gówno na dywan i sobie popatrz na nie niż masz mi tu kręcić jakiś syf.. TEGO W INTERNECIE JEST OD ZAJEBANIA CZY MUSISZ BYĆ KOLEJNYM ?! jeszcze do tego taki nerd z długimi włosami ://..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...