Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] SMSy zżerają mi kasę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Nie wiem do kogo mógłbym się z tym zwrócić, bo na forum nie ma działu od tego. Mam nadzieję, że będziesz mógł mi pomóc.

Ja, głupi kiedyś chciałem coś pobrać z fileice.net i tam były surveye, wysłałem SMS-a i od tego czasu cały czas dostaje SMS-y które mi zżerają kasę w zawrotnym tempie. Jest jakiś sposób żeby to zablokować? Oprócz zmiany numeru? Mam jakąś dotykową Nokię, nie wiem jaki model.

Opublikowano

Chyba jednak nie z Fileice.net. Przysyłają mi reklamy gier, każdy sms mi bierze 3,50zł, i mam podaną stronkę w SMSie ,,wap.globile.co''. Numer chyba 60246. Można to zablokować na tej stronie?

Opublikowano

Myśle że sms stop na ten numer by to zatrzymał ale nie gwarantuje poczytaj na tej stronce, znajdź regulamin. Jeśli go nie ma idziesz na policje bo jest to wtedy łamanie prawa i wprowadzanie w błąd konsumenta

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Idź do operatora, powinni Ci zablokować wiadomości od danego numeru czy jakieś tam reklamowe.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...