Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwerek u miltena. [24/7] [WL-ON] [50slots] [1.2.5]

milten22PL*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

XXX

KONTAKT:
gg:33770533                                                                                Pomagam przy serwerach mc/ robię swoje.

Opublikowano

Serwer naprawde warty uwagi!!

KONTAKT:
gg:33770533                                                                                Pomagam przy serwerach mc/ robię swoje.

Opublikowano

Wzor podania na WL:

Staz w MC i na serwie: W MC gram od alphy wersji bodajże 1.1.2_01 , na serwerach od bety 1.4

kontakt (np.gg lub skype): gg:24678449 skype : posiadam lecz nie wchodzę na niego

samo ocena budowania (swojego): Hm .. zależy co ale w skali 1 do 10 to tak około 8 - 9

;)

znajomosc minecrafta: 9,5/10

znajomosc komend: Hm .. w skali 1 do 10 to tak 7 - 8

:D

znajomosc pluginow z bukkita (podstawowe): Można powiedzieć, że dobrze :>

na ilu serwerach grales: Grałam na wielu serwerach i administratorzy raczej nie mieli zastrzeżeń ;d

ile razy dostales bana: Na serwerach raczej nie byłam banowana (nie licząc serwera skkf'a za śmierci :3)

ile razy dostales kicka: Kilka razy głównie za afk, ale za regulaminy itp . nie dostawałam

od jakiej wersji MC grasz: Od Alphy 1.1.2_01

bedziesz pomagal serwerowi sie rozwinac?: Mogę pomóc

;)

pomozesz przy budowie glownego miasta?: Mogę pomóc

Cos od siebie (np.

hobby, czym sie zajmujesz i takie tam): Mam na imię Karola, interesuję się głównie muzyką, szkicem i projektowaniem (dlatego zaczęłam grać w mc ). Kocham zwierzęta i jestem zwyczajną nastolatką mającą swoje zdanie ;3

Czemu akurat ten serwer: Lubię grać na serwerach z WL ponieważ mam jakąś pewność, że będą grały tam normalne osoby

^^

Wzor podania na WL:

Staz w MC i na serwie: W MC gram od alphy wersji bodajże 1.1.2_01 , na serwerach od bety 1.4

kontakt (np.gg lub skype): gg:24678449 skype : posiadam lecz nie wchodzę na niego

samo ocena budowania (swojego): Hm .. zależy co ale w skali 1 do 10 to tak około 8 - 9

;)

znajomosc minecrafta: 9,5/10

znajomosc komend: Hm .. w skali 1 do 10 to tak 7 - 8

znajomosc pluginow z bukkita (podstawowe): Można powiedzieć, że dobrze :>

na ilu serwerach grales: Grałam na wielu serwerach i administratorzy raczej nie mieli zastrzeżeń ;d

ile razy dostales bana: Na serwerach raczej nie byłam banowana (nie licząc serwera skkf'a za śmierci :3)

ile razy dostales kicka: Kilka razy głównie za afk, ale za regulaminy itp . nie dostawałam

od jakiej wersji MC grasz: Od Alphy 1.1.2_01

bedziesz pomagal serwerowi sie rozwinac?: Mogę pomóc

;)

pomozesz przy budowie glownego miasta?: Mogę pomóc

Cos od siebie (np. hobby, czym sie zajmujesz i takie tam): Mam na imię Karola, interesuję się głównie muzyką, szkicem i projektowaniem (dlatego zaczęłam grać w mc ). Kocham zwierzęta i jestem zwyczajną nastolatką mającą swoje zdanie ;3

Czemu akurat ten serwer: Lubię grać na serwerach z WL ponieważ mam jakąś pewność, że będą grały tam normalne osoby

^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...