Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot-Script-AutoIt v3{1920x1980} dla Barbarzyńcy -Mięsny Jeż

marcin0409

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam....

Mam do zaprezentowania script , który znalazłem w sieci , zaznaczam że NIE jestem jego autorem .... dodam , że script jest udostępniony za Free i żeby nie przyszło na myśl jakiejś pazernej świni, handlować tym na allegro ,czy coś w tym stylu , bo już nie raz spotkałem się z takimi idiotami ..... postaram się jakoś w miare zrozumiale opisać w jaki sposób to wszystko poukładać , żeby "bocik" spełniał swoje zadanie:)....a więc zaczynamy :

-Pobieramy wszystkie potrzebne pliki http://www.sendspace...68def6294d9bd36

-Pliki w folderze

plikiJPG_raxrxqa.JPG

-Żeby nikt mi nie płakał dorzucam wynik CIS Premium scanJPG_raxrnnq.JPG

-Rozpakowujemy .rar i jako pierwsze instalujemy AutoIt v3 - zalecam instalację domyślną w folderze Program Files (x86) , bo później nie trzeba się motać i zmieniać ścieżki w scrypcie.....

-Następna sprawa , instalujemy tesseract-ocr-setup-3.01-1, tu to samo jak wyżej , nie zmieniać ścieżek instalacji , bo potem będą głupie pytania : " gdzie to wyedytować" itd....

-Następnie , pliki z foleru DLLs kopiujemy do /windows/system 32, tam są pliki do systemu x86 jak i x64 , nie zaszkodzi jak skopiujecie je wszystkie ....

-pliki z folderu "include" kopiujecie do domyślnie C:\Program Files (x86)\AutoIt3\Include

-Folder pics kopiujecie do domyślnie C:\Program Files (x86)\AutoIt3\ .... i tu się zatrzymam ,ze względu na to , że .png wycięte są z wersji ENG gry Diablo 3 i nie wiem czy będzie to działac na PL , ja posiadam wersję ENG i mi to hula , narazie nie mam możliwości żeby to sprawdzić , bo kumpel , który ma wersję PL jest w delegacji , a mi się nie chce zmieniać na PL .... jak zalezy Wam na farmieniu pobierajcie klienta gry w wersji ENG .... być może będzie to działać i na PL - nie wiem , dajcie znać w drodze odpowiedzi na post .....

-teraz odpalacie grę , logujecie się , w opcjach video ustawiacie tak

ustawieni_raxrenq.JPG

-Skille tak http://us.battle.net...Xgkj!ghZ!bYabZa

-Zakładamy strój GoldFindera :) i wchodzimy do "ACT 1 , The legacy of Cain"-Explore Cellar , cofamy się do teleportu i dzida do miasta, wciskmy opuść grę.

-Odpalamy bota z pliku Barbarian Script.au3 ,wciskamy " = " i nic niie dotykamy , bot odpala i farmi...

-"=" -start,pause

-"x" -stop

1377863814-U611928.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...