Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki jest Wasz ulubiony bohater ?

xemron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wypisujemy swoich ulubionych bohaterów z gry :)

Dlaczego lubicie nimi grać ? :D

Ja najczęściej gram Pudge. Bardzo dobrze sprawdza się w grze i jest potężna ;)

Opublikowano

PotM, SF i Pudge. Postacie, które z farmą robią miazgę . Jedynym minusem jest to, jak jakiś ogar na mida pójdzie w enemy :/

he?

Legenda
Opublikowano

Leshrac - wystarczy dobrze ogarnąć, a można nim na początku gry zrobić taką pompę, że módl się...

Viper - denerwujący bohater za co go kocham :*

Death prophet - hardcoru nigdy mało

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Leoric ;- ) Kocham go za to , że wstaje z grobu jakby miał kaca . Oraz moją drugą ulubioną postacią jest Tiny :DD Ogarnięty potrafi w gang'u zrobić cudo

TheBakuBOX.png
Opublikowano

Dazzle - w pipe pomocny dla teamu.

Lion - też support ale może sobie sam poradzić z ult'em :)

Ogólnie gram co mecz inną postacią chyba,że zaczynam nową to gram po 2/3x.

logo1.png
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Lifestealer Sama nazwa mowi za siebie oficjalnie nie mam doty :/ ale gralem u kumpla i dosyc niezle mi na start poszlo 3/4 jak ktos ma jeszcze giftcode niech mi da bo kumpel mnie wy$^% xD Jeszcze druid ktory ma niedźwiedzia jako towarzysza i sam sie moze przemieniac luna druid bodajze :P

Dlaczego lubicie nimi grać ? :D

Ja najczęściej gram Pudge. Bardzo dobrze sprawdza się w grze i jest potężna ;)

Pudge! Ma niewyobrażalną siłę! :))

Ladnie spamisz ... napisal to co w pierwszym poscie chociaz nie wiesz nawet jak on wyglada .... xD

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przedewszystkim Slark kocham go za jego escape i op wysys statystyk. Czekam na niego z niecierpliwoscia. Lubie ciezkich w ogarze bohaterow takich jak geomancer, visage, sf, invoker, ember-spirit, etc. No i kocham Tresdina i Mortredke za ich wyjebany w kosmos dmg. W docie 2 na uwage zalusguje tez Nessaj ktory jest o wiele silniejszy niz w jedynce, to samo naix i leoric. Kazdy boh. jest dobry ale cza ogarniac dzieci moje. A autorze tematu pudge jest z rodzaju meskiego. Jak by ktos chcial pograc to zapraszam.

76561197996037016.png

Opublikowano

Po aktualnej sygnaturze nie muszę mówić mojego faworyta :))

Bounty Hunter - w late game HUGE DMG + invisibility = 2hity na wrogiego bohatera i free kill .

po za tym lubię jego audio , a zwłaszcza "five enemies five bounties" ... hyhyhy

d35b0db6ad0fd.jpg

Opublikowano

Templar Assasin <3

Po 12 lvl'u miażdży :D

Potem na wyższych poziomach daje (jak się szybko nabije lvl i złoto) rade pokonać 2 czasami 3 postacie :P

Ale oczywiście najlepiej jak się idzie z jakimś innym graczem :D

PS: Pisać na PW bo tylko 1 kolega gra w DotA 2 i przydało by się więcej osób :)

Muscle Cars <3

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...