Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.pl Powoli Zacznie Upadać ?

nesz1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy nie uważacie, że po tym jak coraz więcej osób umie zrobić własny serwer metin2 polski metin upadnie ? Ludzie zaczną przechodzić na prywatne serwery ? Itemki na polskim metinie przestaną mieć jaką kolwiek wartość w realu ? Aż wkońcu cały metin straci sens bo każdemu się znudzi.... Jak myślicie ? Ja uważam, że jeszcze z 1 - 2 lata pociągnie metin2.pl i całkowicie upadnie....

であるSpidoo

Opublikowano
Czy nie uważacie, że po tym jak coraz więcej osób umie zrobić własny serwer metin2 polski metin upadnie ? Ludzie zaczną przechodzić na prywatne serwery ? Itemki na polskim metinie przestaną mieć jaką kolwiek wartość w realu ? Aż wkońcu cały metin straci sens bo każdemu się znudzi.... Jak myślicie ? Ja uważam, że jeszcze z 1 - 2 lata pociągnie metin2.pl i całkowicie upadnie....

To prywatne serwery powinny upaść...

Wyobraź sobie - tracisz tydzien czasu na prywatny serwer. Masz wszystko - skille na P itemy +9 itd.. Zastanawiasz sie co z postacia zrobic - nie sprzedasz, bo to priv, nie grasz dalej bo sie znudzilo. A po nastepnym tygodniu priv upada. Co masz? Nic, satysfakcje.

pozdro

Opublikowano

No tak ale mozna zrobic takie prv ze eksp prawie taki sam jak na pl ale jednak lepsze beda i tak sie pewnie tez stanie wierz mi...

であるSpidoo

Opublikowano

Lament uzależnionego dzieciaka. Co ma być to będzie :]

Ja ciągle pykam w Mario na pegazusie a ile to już lat... będzie żarło, bo ma co żreć i nie zdechnie. Nie martw się dzieciaku, lepiej się pomartw swoimi ocenami i dzienniczkiem.

PS. Fajnych masz rodziców. Oby bardziej przejebali ci życie.

Opublikowano

Zrobiłeś nowe konto bo bałeś się że rozpozna twój nick?Co do tematu wydaje mi się że to działa troche w inną strone, metin 2 PL nie updanie nigdy, może stracić nowych userów ale nie updanie, a stanie się to dopiero gdy privy zaistnieją na polskiej scenie, dopiero gdy zaczną powstawaćć serwery na dedykach 1 Gb/s by mogły pomieścić duzo osób, bo gdy na serwerze nie ma wielu osób to zabawy też nie ma.

Na zdjęciu w profilu 13743.59 units/second niech ktoś mnie pobije ;D

Opublikowano
Lament uzależnionego dzieciaka. Co ma być to będzie :]

Ja ciągle pykam w Mario na pegazusie a ile to już lat... będzie żarło, bo ma co żreć i nie zdechnie. Nie martw się dzieciaku, lepiej się pomartw swoimi ocenami i dzienniczkiem.

PS. Fajnych masz rodziców. Oby bardziej przejebali ci życie.

Wypraszam sobie takie dziecinne komentarze....

Niektórzy umieją normalnie podyskutować a ty ....

A co do wypowiedzi up :

jakie nowe konto przecież to moje pierwsze konto na tym forum

であるSpidoo

Opublikowano

Mam takie same zdanie jak TakMiDobrze. Privy sie nudzą ot tak high lvl. A na pl są trudy. Też do pl'a wróciłem bo privy się już znudziły. Pl raczej nie upadnie.

819.png

27176.gif

31353.png

28119.png

Opublikowano

Jak metn 2 PL upadnie to będzie apokalipsa . Dziesiątki tysięcy klnących dzieci neo rządnych haxuw i buguw rozleje się na fora i inne gry MMO. Będą jak kwas który rozpuści gatunek MMO. Amen

Opublikowano

PL upadnie dopiero gdy skończy sie epoka dzieci neo, bo tacy grają tylko w gry kdzie wszystko jest napisane po polsku.

Na zdjęciu w profilu 13743.59 units/second niech ktoś mnie pobije ;D

Opublikowano
To prywatne serwery powinny upaść...

Wyobraź sobie - tracisz tydzien czasu na prywatny serwer. Masz wszystko - skille na P itemy +9 itd.. Zastanawiasz sie co z postacia zrobic - nie sprzedasz, bo to priv, nie grasz dalej bo sie znudzilo. A po nastepnym tygodniu priv upada. Co masz? Nic, satysfakcje.

pozdro

ale tu chyba jest mowione o WŁASNYM PRIWIE.......a swojego priwa jak chcesz to wylaczysz nie to nie a jak wylaczysz to na nowo mozesz wlaczyc -.-

Kiedy nie ma mnie dla Ciebie znaczy nie ma mnie kurwa... ;((

Moda się powoli kończy oby razem z nią odeszli,

Ci wszyscy chorzy rapowcy by nie nazwać ich raperzy ... !

Opublikowano

Za 1-2 uuu dużo czasu. Metin2.pl juz jest chyba z 2.5r. i ile za ten czas się zmieniło (z 80% więcej osób gra. Za 1-2lata już będą już gry z taka grafa i wogóle ze w metka juz głupio się będzie grało . Powstanie pewnie "Metin3" xD z nowym silnikem i wogóle. Ja osobisie w Metin2PL gram dd yyy 2 lat i te 2 lata temu nie było jeszcze takich gier co teraz, więc za 2 lata będą takie gry których nie ma teraz ( ze takie fajnie i PRO ogólnie xD). Niemiej jednak wiecie o co "kamon"xD

@choć.... Tibia....xD juz od 2001r. chyba jest. No ale to jest TIBIA, a Tibia jest pżeciesz super i wogule !!! xD

It`s my life

9381.jpg

31584.png

21571.jpg

Opublikowano

Przecież teraz jak pliki są powrzechnie dostępne można zrobić metka z ekspem jak na pl tylko dużo ciekawszego... zapewne ktoś takie coś zrobi i metin.pl upadnie

であるSpidoo

Opublikowano

ludzie zaczna stawiac swoje servery....

nastepnie beda mieli wszystko.. znudzi im sie to...

i zaczna wychodzic na drow i zyc jak ludzie^^

Brak Sygny

Opublikowano

Jest tu poruszany temat o privach to ja i się wypowiem chińskie prywatny nie maja jeszcze takich bajerów jak ma metin2 koreański pozdro!

userbar.png

C++ <\||||||||||||||||>2%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...