Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] TP vs Netia.

Tubcio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzieńdobry

dzisiaj zadzwoniła do mnie pani i zaoferowała mi ten sam internet który teraz mam w tp za połowe ceny ale w netii.

I tu moje pytanie czy to się opłaca?

Bo słyszałem że ludzie którzy mają internet w netii mieli różnorakie problemy typu: przerywa mi neta w nocy.

Mówiła że netia łączy się z tp.

Opublikowano

Sam posiadam netie i jestem zadowolony..Przez tych zjebów z tp nie miałem neta przez ponad miesiąc..Najpierw mi obiecują przez telefon ,że będe mieć neta 20-10 spokojnie [TP] a potem jak rozwiązałem umowę z netią to ci mi proponują 2 mega bo szybszy nie pójdzie.Powróciłem do neti i mam neta 10 mega i żadnych problemów z nim nie mam.Ja bym na twoim miejscu zmienił na netie jednak z miesiąc neta nie będziesz miał.

Opublikowano

jakby nie było Netia ma w większości infrastrukturę sieci opartą o TP i to na ich kablach udostępnia , jednak jako prywatna firma sama zajmuje się swoimi modemami i usuwa usterki szybciej interweniując u TP niż indywidualny klient

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ja miałem kiedyś z Netii i byłem nie zadowolony często przerywało internet , problemy techniczne teraz mam z TP i jestem zadowolony wszysto pięknie działa jeszcze mi się nie zdarzyło ,żeby przerwało połączenie.

2uiyzh2.png
Opublikowano

Dzięki , zobacze przekonaliscie mnie troche do netii.

Ale przez 6 latz TP nie miałem żadnych problemów.

Rób jak uważasz jednak musisz liczyć się z tym ,że przez miesiąc neta pewnie nie będziesz miał.

Opublikowano

Mam netie, płace 59zł za 20mb/s miesięcznie. W ogóle nie przerywa internet, klienty metina (ok. 700mb) ściągam w 8minut :)

bierz netie, mialem w tp to miesiac neta nie mialem

speedtest : 2057273795.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...