Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Error 24_2

kroneqerse

Rekomendowane odpowiedzi

Gość patrykkos
Opublikowano

Zrób re-install a jak nie pomoże to ściągnij nową instalkę z gamerage

;)

Opublikowano

miałem tak to jest chyba od lagów przeczyść kompa CCleanerem ja tak zrobiłem i pomogło

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

ten temat pisalem za kolege ktory tu nie ma konta. Czyscil kompa CCleanerem i to nic nie dawalo. Ma internet bezprzewodowy i czasem ma lagi (ping 100-180) czy to moze byc tym spowodowane? Tak jak mowie ma ten error tylko na SD na ktorym nam najbardziej zalezy :)

Opublikowano

Tak raczej od neta choć ja coś jeszcze ściągałem i wtedy wyskakiwało na Alasca z powodu neta

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

A co ma z tym net wspólnego? Przecież napisał, że ma tak tylko na S&D. Przecież internet nie działa inaczej jak zmienisz tryb gry np. na TD.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Na pewno nie lagów tylko coś z plikami gry masz spiepszone. Mówiłem, że reinstalowałeś, a pobierałeś instalkę od nowa? Instaluj w innej lokalizacji docelowej.

Gość patrykkos
Opublikowano

Laggi pewnie nie mają z tym nic wspólnego. Nie wiem dlaczego dzieje się tak tylko na S&D.

Opublikowano

Serwer DNS zmień na ten 8.8.4.4 oraz 8.8.8.8 zmniejsza trochę ping :) (SERWER GOOGLE)

Gdzie to się zmienia?

nieregulaminowa sygna

Opublikowano
Panel sterowania, >>> Centrum sieci i udostępniania >>> Zarządzaj połączeniami sieciowymi >>> klikamy PPM na połączeniu i wybieramy Właściwości >>> Protokół internetowy w wersji 4 (TCP/IPv4) i klikamy przycisk Właściwości >>> wpisujemy ręcznie adres serwera w sekcji "Użyj następujących adresów serwerów DNS:"

Nie wiem czy to coś da ten Server DNS ale spróbuj.

Opublikowano

już wiemy że jest to wina TS'a, bez nie dostaje errora tylko teraz jak to naprawić? Dzisiaj sprawdzimy na mumble czy jest to samo. Jak będzie błąd to nie wiem co zrobimy ;[ bez komunikatora się gra lipnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...