Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] BF3 Problem z ekranem 16:9

Gość kamil40013

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam monitor 16:9 Max rozdzieczość to 1366x768. Zazwyczaj we wszytskich grach gdy ustawiłem rozdzielczość mniejszą niż 1280x720 to boki ekranu były ucięty bybły czarne pasy po bokach. Natomiast gdy zrobie tak w BF3 to niestety on tą rozdzielczość roźciągie tak , że nie ma tych pasów. Ale coś za coś . Po tym rozciagnieciu wszytsko staje sie nie wygladzone. Robia sie takie strzepy natomiast gdyby nie rozciagnal tak tej rozdzielczosci i byly by te czarne pasy to BF 3 by mi lepiej chodzil. Na razie z tym spoktalem sie tylko w tej grze w innych normalnie zmienia rozdzielczosc i sa pasy a gra lepiej chodzi i grafika jest normalnie wygladzona. Da sie to jakos obejsc ?

Opublikowano

To nic nie dało moim zdaniem powinno gdzieś się zmieniać przekątna ekranu z 16:9 na mniejszą ale takiej opcji nigdzie nie ma.

Opublikowano

weź rozdzielczość z czarnymi pasami akceptuj ją potem wróć tą samą rozdzielczość ale zamiast 60mhz to daj 50mhz akceptuj ją i wróć z powrotem do tej 60mhz i akceptuj mi pomogło na czarne paski

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...