Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Download Black Ops

blady35

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka . mam pytanko mozna pobrac black opsa ? ma ktos moze linki do download? i ile to zajmuje . mam windows 7 64 bit .

Opublikowano

Można pobrać black opsa tylko trzeba najpierw wprowadzić klucz CD na steamie, gra zajmuje powyżej 10 GB.

76561198063680646.png
Opublikowano

na swoje pytanie znajdziesz predzej odp w google dla singla sprawa jest prosta dla multi nie wiem wiem ze kiedys byla mozliwosc grania za free bez steam ale ze forum oficjalnie nie popiera piractwa nikt ci tego nie powie

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie trzeba koniecznie na steam niestety na mpc nie popiera się piractwa ale podpowiem ci że są stronki gdzie można ściągnąć w wersij non steam tylko trzeba długo szukać i nie tylko na polskich serwisach ale i na zagranicznych. A jak nie potrzebujesz multiplayera to radze ściągnąc prosto i bez problemu black ops samo single i troche slabszy multi z botami (czyli bez innych graczy tylko grasz z komputerem na multi). Niestety bezpośrednich linków ci niepodam ponieważ nie mam. Jeśli ci pomogłem daj like.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...