Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przewożenie picia samolotem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Lecę do Anglii i mam pytanie, czy kiedy będę stamtąd wracał to mogę napakować całą walizkę* picia(Dr. Pepper ;D)?

Wiem że w podręcznym jest max 100ml ale to bym zakupił w tych sklepikach po odprawie :D

Z góry dzięki za odp ;)

*Chodzi mi o bagaż do luku, nie podręczny

Moja galeria:

ZZN1o2Z.png

Tą niezaprzeczalnie piękną grafiką uraczył mnie użytkownik Atacama

Urban Exploring, fotografie z różnych opuszczonych miejsc :)

Opublikowano

No a czemu niby byś nie mógł ? Obyś nie przewoził alkoholu/ narkotyków / ludzi ; D

Opublikowano

No nie wiem, bo w podręcznym można max 100ml to myślałem że tam też jest jakiś limit :D

Szkoda trochę że ludzi nie można bo chciałem jeszcze koleżankę zapakować, no ale jeśli nie to trzeba kupić bilet ;(

Dzięki za odpowiedź, masz like :D

Moja galeria:

ZZN1o2Z.png

Tą niezaprzeczalnie piękną grafiką uraczył mnie użytkownik Atacama

Urban Exploring, fotografie z różnych opuszczonych miejsc :)

Opublikowano

Po odprawie żaden problem :)

Jeśli palisz to polecam kupić papierosy na lotnisku bo wychodzą tam wyjątkowo tanio. W Egipcie kupiłem 10 paczek L&M-ów niebieskich za 10 dolarów :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Jak w tej dużej walizce to tak . Jak w podręcznej to w lotach ze Stanów zmienili do 50ml czy coś takiego , nie wiem .

Opublikowano

Spytasz się ochroniarza na lotnisku to ci powie. Dr. Pepper to syf, dodają do niego, benzoesan sodu, asculfamem K i sukralozę, nie pij tego bo raka dostaniesz a na dodatek smakuje praktycznie tak samo jak coca-cola...

mateq

Wideo kurs programowania w c++

TU

Opublikowano

Spytasz się ochroniarza na lotnisku to ci powie. Dr. Pepper to syf, dodają do niego, benzoesan sodu, asculfamem K i sukralozę, nie pij tego bo raka dostaniesz a na dodatek smakuje praktycznie tak samo jak coca-cola...

Piłeś to kiedyś? Bo jeśli pepper smakuje tak samo jak Cola to powodzenia ;)

DOWN

Po co obrażasz? ;)

Opublikowano

@Up

Ale z ciebie przygłup skoro nie odróżniasz prawie tak samo od tak samo. Tak piłem to gówno i więcej nie zamierzam, na dodatek nie trzeba lecieć zagranice, żeby to kupić bo w Polsce też sprzedają...

mateq

TU

Opublikowano

@Up

Ale z ciebie przygłup skoro nie odróżniasz prawie tak samo od tak samo. Tak piłem to gówno i więcej nie zamierzam, na dodatek nie trzeba lecieć zagranice, żeby to kupić bo w Polsce też sprzedają...

sfrustrowany gimbus przed monitorem. tylko nie opluj ekranu.

To że Ci nie smakuje to nie znaczy że musisz obrażać tych którzy sądzą inaczej.

Powoduje raka? Taaak, pewnie. Jak się pije 30 butelek dziennie przez 20 lat czy co?

Zamykam temat, bo autor nie trzyma poziomu.

....

Polityka forum zakazuję nam zamykać tematy, tylko dlatego, że są na niskim poziomie.

I lold.
Opublikowano

Ja, lecąc do Francji nie mogłem żadnego swojego picia przetransportować. Jedynie to, co było do kupienia na lotnisku po sprawdzeniu bagażu, choć tam kosztuje wszystko kilka razy drożej niż w normalnym sklepie.

7m9a.png

Opublikowano

Hmmm nie zrobisz tego :D ponieważ narpiew oddajesz bagaż a dopiero potem idziesz na bezcłówkę.

Opublikowano

sfrustrowany gimbus przed monitorem. tylko nie opluj ekranu.

Super, ze mi siebie opisałeś, dziękuje, wcale o to nie prosiłem.

To że Ci nie smakuje to nie znaczy że musisz obrażać tych którzy sądzą inaczej.

Ale ja go nie obrażam bo sądzi inaczej tylko dlatego, że nie potrafi czytać, zresztą ty też nie potrafisz, gdybyś potrafił to byś nawet nie pisał tego posta, bo byś zrozumiał to co ja napisałem.

Powoduje raka? Taaak, pewnie. Jak się pije 30 butelek dziennie przez 20 lat czy co?

Jajco. Jak cie to interesuje to sobie w google poszukaj.

mateq

TU

Opublikowano

Super, ze mi siebie opisałeś, dziękuje, wcale o to nie prosiłem.

Ale ja go nie obrażam bo sądzi inaczej tylko dlatego, że nie potrafi czytać, zresztą ty też nie potrafisz, gdybyś potrafił to byś nawet nie pisał tego posta, bo byś zrozumiał to co ja napisałem.

Jajco. Jak cie to interesuje to sobie w google poszukaj.

Jasne, że potrafię czytać tylko odnoszę wrażenie, że swoje informacje uznajesz za istniejący pewnik...

Nie ma potrzeby się bulwersować i obrażać, staraj się przekonywać ludzi do swoich racji a nie obrażać :)

Opublikowano

Możesz ja jak z Włoch leciałem to miałem tylko problem bo wziąłem sobie takie wielkie czpisy i mi strzeliły w torbie podczas lotu :D ale wyjaśniłem i było dobrze ;)

Wysokich lotów ci życzę :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...