Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czemu takie cos wystepuje?

Buziek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano,

mam pytanie. Otóż kiedy gram w bf'a przez jakieś 5-10 minut wszystko chodzi płynnie i nagle mrozi mi ekran i "program battlefield przestał działać"...

Nie wiem czym to jest spowodowane.

Gram zazwyczaj na wysokich ustawieniach lub średnich ,ale przeprowadziłem test i nawet na niskiej grafice taki błąd występuje.

Jeszcze dziś przeczytałem gdzieś w necie ,że to może być wina antywirusa ,a ja posiadam avasta i nie wiem czy przez niego to wszystko sie gryzie -.-

Jeśli wiecie co mogło by mi pomóc to napiszcie.

Tutaj sprzęt:

Intel iCore i5 @ 3.10GHz

GeForce GTX 460 1GB

6 GB RAM

System: Windows 7 Proffesional 32 bit

Opublikowano

Hmm...

Sprzęt dobry to nie wiem czemu tak jest. Może faktycznie przez tego antywirusa (spróbuj wyłączyć), lub zaporę?

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

Hmm...

Sprzęt dobry to nie wiem czemu tak jest. Może faktycznie przez tego antywirusa (spróbuj wyłączyć), lub zaporę?

Zaraz spróbuje a i tak w ogóle zainstalowałem najnowsze sterowniki do karty i zobaczymy czy to coś da :)

Gość Zacieszynka
Opublikowano

Sorry za double posta..

Nic nie daje -.- pozostaje tylko 64 bity ;)

Hmmm ,jak ja miałem 64bity to miałem problemy z zintegrowaną kartą dźwiękową, spróbuj naprawić instalkę Origin->Battlefield 3-> PPM-> Napraw

Opublikowano

Nie jedna osoba ma ten błąd zaleca się zastosować do poniższych instrukcji:

1) Otwórz folder w którym jest zainstalowany Battlefield 3 (Origin Games) I zmień jego nazwe z "battlefield3TM" na "BATTLEFIELD 3"

Bez małego znaczka "TM"

2) Otwórz program do edycji rejestru "RegEdit" i postępuj wedle podanych instrukcji.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA Games

I zmień nazwęwszystkich plików rejestru które mają w nazwie małe "TM" (Usuń)

3xjl.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...