Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapowiedz serwera potrzebuje ludzi na adminow i moderatorow

budynnn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety serwer bedzie hamachi wiec bede przesylal pliki dla adminow by tez odpalaali serva gdy mnie nie bedzie Admini musza duzo grac

pluginy beda fajne beda gildiie

Mapke prawie skonczylem

hamachi

non premium

sloty 50+ (wiecej ludzi = wiecej slotow)

Podania na Admina Moda skladaj na gg:5453575 (obowiazkowy kontakt z Adminem i Modem przez gg lub skype

Podania maja wygladac tak

Ile grasz:

Twoj Nick:

Przedstaw sie:

Jesli sie zgodze to wysle ci pliki z serwem

Opublikowano

Siema , ja moge byc adminem , mam 13 lat , mam ts3 , skype , gg. Gram w minecrafta ok 3lat , i bardzo dobrze znam sie na komendach , sam mialem swoj serwer dedykowany . Wiec mysle ze bym mogl byc adminem !!!

to wysle ci podanie

Opublikowano

Siema , ja moge byc adminem , mam 13 lat , mam ts3 , skype , gg. Gram w minecrafta ok 3lat , i bardzo dobrze znam sie na komendach , sam mialem swoj serwer dedykowany . Wiec mysle ze bym mogl byc adminem !!!

to wysle ci podanie

Napisane podanie zostało rozpatrzone pozytywnie podaj tylko skype do przesłania plików i dalszego kontaktowania się z tobą

Opublikowano

[Podanie na Moderatora]

Ile grasz:Od 1.8

Nick:PezeT

Przedstaw się:Cześć Mam na imię Kuba.Gram w Minecrafta od wersji 1.8.Znam się na komendach na wielu serverach bylem moderatorem ;],Mam TS3,GG,Skype.

1357144494-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...