Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected] [Hack][NA] Wallhack

mucka12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema daje szybko i krótko oto wh do CF NA zrobiony przez mi5

Skan :

https://www.virustotal.com/file/406fbd3afd7ef8fd49377f5c737241e947dea724d3f8762ca885b02fef7eed22/analysis/1341954817/

Z SSem jest problem bo jestem u kolegi daleko od domu a on niema crossa ale mogę dać SSa wydawcy

NUT48685.png

DL dół

nie wiem co to jest bo mój kolega ma nowego kompa i niema WinRara ale myśle żę sobie poradzicie

liczę na like

mi5 NA WH.rar

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

napisałeś "Z SSem jest problem bo jestem u kolegi daleko od domu a on niema crossa ale mogę dać SSa wydawcy " to ty wogule testowałeś tego haka ?

nalewka.jpg

<-------kolędy

Opublikowano

napisałeś "Z SSem jest problem bo jestem u kolegi daleko od domu a on niema crossa ale mogę dać SSa wydawcy " to ty wogule testowałeś tego haka ?

Nie, ja go wstawiam bo i tak wgl. teraz mi się przypomniało że konto mi ukradli na NA ale patrzałem w komentarzach że działa a wgl. nie było tu żadnego porządnego haxa na NA

nieregulaminowa sygna

Gość patrykkos
Opublikowano

Jak będziesz miał możliwość to wstaw swój screenshot i instrukcję bo nie każdy musi to ogarnąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...