Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]czy to już koniec Open Stealth ?

polisher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na początku dłuższy czas nie działał a teraz znikną ze strony http://profibot.net/ czy to juz koniec OS ?? już nie pozbieramy sobie palladium i nie rozwalimy kilka botów ? kerkava też nie działa

Opublikowano

uu... to co teraz z tymi botami co kerkave kupowali ?? xD i czy jest jakiś inny program który ma auo-namierzanie ?

Opublikowano

@up

no nie powiedział bym ze najmniejszy problem bo co mam sobie 2h latac i zbierać to OS odpalam ;p i idę gdzieś:) niewidki zawsze można na klikać :) tylko najbardziej szkoda tego auto namierzania ;p

Opublikowano

zbieranie pall to najmniejszy problem.

no nie powiedział bym,

wiesz jestem dobrym zbieraczem palladium ale wolałem tego bota dlaczego?

bo zbieranie palladium jest nudne, ale porzyteczne, ja nazbieam w godzinę nawet 3100 palladium nie kazdy tak potrafi, a i tak jak zbieram w nocy te 5h to tak palce bolą, nawet podkładka z tym pod nadgarstek nie pomaga

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

no nie powiedział bym,

wiesz jestem dobrym zbieraczem palladium ale wolałem tego bota dlaczego?

bo zbieranie palladium jest nudne, ale porzyteczne, ja nazbieam w godzinę nawet 3100 palladium nie kazdy tak potrafi, a i tak jak zbieram w nocy te 5h to tak palce bolą, nawet podkładka z tym pod nadgarstek nie pomaga

jak ktoś ma w pip x4 to nie potrzebne energie -_- dla mnie bardziej było pożyteczne łapanie statków.

sygnacu.jpg

Gość Pan Szymek
Opublikowano

I dobrze, że usunęli, nie będzie już darmowego auto-locka.

Opublikowano

jak ktoś ma w pip x4 to nie potrzebne energie -_- dla mnie bardziej było pożyteczne łapanie statków.

Teraz wyszło na jaw kto jest noobem potrzebującym auto-namierzania, a kto po prostu nie chce wydawać kasy na grę i woli, żeby mu palladium zbierał OS.

@ Topic

Niestety, skończyło się eldorado;D Ja nawet zbyt wiele z tego nie korzystałem, ale widać, że jak palladium zbierało to bp się do dupy dobrało, a czemu np. do bb(90% jego użytkowników chyba na free wersji śmiga) się nie dobrali, to ja nie wiem, ale to dobrze;d

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...