Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PC CZY KONSOLA?

NaZmO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich z góry przepraszam jesli temat jest w złym miejscu za cholere nie wiedzialem gdzie go wstawic.

Otóż czas kupic jakis sprzęt do gier wiec teraz sie zaczyna moj dylemat - kupic PC czy 360/Ps3?

Komputer jest to wydatek 3 tys przy czym konsola jest o wiele tańsza zostanie mi wtedy na porządne sluchawki na które i tak bede musial wydać z 1000zł i na przerobionego pada ktory tani tez raczej nie jest.Gram głownie w FPSy (cod , bf) i na sprzęcie do tego mi zalezy, dlatego tez pare pytań:

-Jak sie gra w takie gry na konsoli? jakos sobie nie wyobrażam celować jakąś smieszną gałką

-Opłaca sie jeszcze kupowac konsole? nie wiadomo kiedy ujrzą światło dziene next-geny a wtedy nastepne 2,5 tys w plecy? Komputer wiadomo będzie na pare lat.

-W komputerze jednak mam wolną wolę, jak na cos najdzie mnie ochota to ściągam i pykam.Na konsoli pozostaje mi wydać ponad 200zł na tytuł który nawet moze mi sie nie spodobać.Nie stać mnie na szastanie tak kasą na gry.

-Jak sie gra w inne tytuły na konsoli? Chyba w grach jak AC nie bede taki zręczny jak na PC.

-Jesli konsola to która?

Nigdy nie mialem konsoli.Oglądam jutjub widze ze wszyscy komentatorzy grają własnie na konsolkach dlatego wpadło mi na pomysł kupienie owego sprzetu.

Czekam na wasze komentarze :)

Stop gotowym zestawom komputerowym!

http://www.stopgotowcom.pl/

Masz pytanie? Pisz Pw

Pomogłem? Licze na +

Opublikowano

1. Na konsolach dobrze się gra w RPG(np. Skyrim,Wiedźmin 2 only X360 koszt zaledwie 120zł ^^) w ścigałki i sportowe. Grałem na X360 w BF3 i porażka, jedynie w coda idzie coś ugrać)

2. Jeśli wyjdą next geny to wszystko się zmieni.

3. Kupujesz X360, przerabiasz i masz za free, ale minusem jest, że w necie nie możesz grać.

4. Patrz pkt 1,

5. Tutaj fanboyostwo moje do Microsoftu wyjdzie. Stoję murem za X360.

Opublikowano

Jak jestes maniakiem grafiki to lepszy bedzie pc za jakies 3k, jesli wolisz tylko grac i czasem obejrzec film / posluchac muzyki to wystarczy ci xbox i co jakis czas dokpuywanie golda no chyba ze przerobisz to wtedy masz wszstko za free.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

kupuj konsole. Ja mam ps3 bo kupiłem tanio , chętnie bym spróbował x klocka . Nie powiem który lepszy bo nie testowałem obu.

Ja bym polecał konsole, nie musisz uzupełniać jej komponentów by grać w gry. A kompa jakiegoś za 1,5k do neta, filmów itp.

Opublikowano

Nie czytałem ogółem topiku ale bierz PC'ta.

Opublikowano

Polecam x360 , za 450zł na allegro kupisz przerobionego.

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Komputer, konsole to już troche przeżytek, nowsze gry nie będą na nich wyrabiały, dlatego kupuj PC albo czekaj na nową generacje konsol, np. xbox 720.

W dodatku na PC grafika jest ładniejsza i lepiej się gra :P

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Xboxow uzywanych sie nie kupuje, no chyba ze bierzesz slima. Uzywany xbox ma 99% szans ze wypiepsza zimne luty i bedziesz mial problemy z jego dzialaniem.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...