Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc przy rankingu!

Tenshey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Otóż mam na imię Daniel i mam 17 lat. W lola gram od sierpnia tamtego roku. Mam około rozegranych 800 rankedow jak i normalnych gier na serwerze east. Wiem praktycznie wszystko o lolu, stosuje własne buildy itd. itp. Aktualnie mam ~1300 elo. Na samym początku jak wbiłem już ten 30 lvl to zacząłem grać rankedy i wszystkie przygrywałem do momentu 800 elo. Od chwili uzyskania 800 elo zacząłem czytać poradniki i oglądać filmy na temat gry. Dobiłem w końcu do 1458 elo i niestety zacząłem spadać w dół. Właściwie to nie z mojej winy. Proszę nie piszcie, że elo hell nie istnieje. Nie piszcie, że elo jest wyznacznikiem poziomu gry. Jak widać jestem doświadczonym graczem, jak narazie moim celem jest złoto lub platyna. Szukam kogoś kto mógłby ze mną pograć ewentualnie udzielić mi wskazówek i wyznaczyć mi błędy jakie wykonuje. Od czerwca mam replaye jak gram różnymi postaciami. Właściwie to potrafie grać wszędzie.

Opublikowano

Okej, dziś około 16 podam tutaj link do streama (albo na pw jeśli to jest zakazane), bo zaraz do roboty musze lecieć. Replaye postaram się wstawić w najbliższym czasie na jakiś serwer. Może znacie jakiś dobry?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...