Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki serwer wybrać?

Michaloss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zastanawiam się na jakim serwerze zacząć grać ?:

1. Zeus rusza 14 lipca ?

2. Na Serwerach Playsro nie ma bugów?

Słyszałem, że tam najbardziej się opłaca grać - co sądzicie?

Jeżeli nie ZEUS to jaki dobry serwer polecacie ? (exp max 100x) i min. poł serwa zapelnionego.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ok przyswoję Ci trochę info na temat tego serwera. Jak wiesz istnieje już temat o serwerze PlaySro[Zeus]. Nikt nie mówi, iż to jest najlepszy serwer. Są inne serwery, które przyciągają uwagę graczy. Ale zależy co tak naprawdę chcesz robić? Czy chcesz się pobawić chwile i log off, czy chcesz pograć przez dłuższy czas. Jeżeli masz na myśli zabawę to zapraszam Cię na serwery Cap 120, exp: 450x + free silki. Będziesz mógł tam bawić się, oraz osiągnąć wiele rzeczy w kilka dni, które tak naprawdę na Isro osiągałbyś w rok/dwa.

Natomiast jeżeli szukasz przywiązania do serwera, to polecam Ci jakiś cap Twój ulubiony z małymi ratami i rozpocznij przygodę. Osobiście polecam Ci PlaySro. Z tego względu iż jest to ogarnięty team. Ich serwery stoją już ponad rok. Wydają swój 3-ci serwer [Zeus]. Robią liczne konkursy, stwarzają miło atmosferę oraz jest pełen support w różnych sprawach.

Teraz temat PlaySro [Zeus]. Dlaczego? Hmm, wiele serwerów daje jakieś ogromne raty, dodatkowe itemy za czym idzie - szybka nuda. Natomiast tutaj możesz pograć bardzo długo. Serwer jest nowy, co wskazuje na wyścig szczurów po lv, sławę oraz FW. Podobny serwer kiedyś już był lub nadal jest ale umilkł - rozchodzi mi się o EliteSro. Ale wracając do [Zeus]. Myślę iż serwer jest doskonały, ze względu na raty, team i na to iż będzie tam spora garstka Polaków. Możesz naprawdę spędzić na tym serwerze dobry miesiąc i jeżeli spodoba Ci się to kolejny. Sam zobacz ile dziennie utrzymuję się tam graczy na pozostałych serwerach PlaySro? Możesz zaryzykować, sądzę iż ten serwer może uzyskać tak wielką sławę, że będzie "Server Traffic, please try again." Myślę, iż trochę rozświciłem Ci umysł, a po więcej informacji możesz sięgnąć na ich forum albo stronie. Kenwood25 :)

Opublikowano

Co moge powiedziec, Kenwood25 juz ci ladnie opisal ogolna sytuacje, po drugie sporo osob z Apollo chce przejsc na Zusa wiec ludzi nie zabraknie, do tego zbieramy ekipe z mpc to i razniej bedzie :]

Co jest najciekawsze, sa karawany, czeste karawany gdyz gold jest z nich spory, a przeciez to jest wizytowka Silkroada :)

Opublikowano

Głównie chodzi mi zabawe - karawany, forteca, głównie same PVP, będe planował pograć tak do końca wakacji, i również chodzi mi o serwer taki, w ktorym wbije wysoki (max) lvl nie w tydzień ale też nie 5-6 tygodni. Ogólnie dawno nie grałem w Silkroada, 35 exp z capem 100 w ile tak około się wbije max lvl (100) zakładając, że expiło by się po 3h (+/-) dziennie full int nukerem??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...