Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam]Program na LF-4

kbotbot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio dowiedziałem się o tym , iż polscy gracze wymyślili jakiś program do LF 4, który ma na celu pokazywac tylko skrzynki z niewidkami, diesignami i lf4 , podobno kosztuje on 250 zł i że działa, oczywiście nie będę dawał sie robić w konia i nie kupię tego :D

Czy ktoś z was o tym słyszał? proszę o odpowiedz :D

Uczeń
Opublikowano

Pff zwykła ściema. Tak samo jak pseudo programy dodające xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx uri :P

"Everyboy lies" - Hugh Laurie

ricardo_kaka_by_matth27-d4tzerz.png

Opublikowano

Ludzie nie wiecie a się wypowiadacie. To że generowane losowo nie znaczy, że nie da się obejść...

Fakt da się obejść ale byś musiał się wdupczyć do serwera który nie jest chroniony avastem...

sygnacu.jpg

Opublikowano

jest taki program, ale mam was w dupie i nie podam, jak ja prosiłem o bugi to nikt nie chciał mi tu podać,

miłego zbierania skrzynek

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

jest taki program, ale mam was w dupie i nie podam, jak ja prosiłem o bugi to nikt nie chciał mi tu podać,

miłego zbierania skrzynek

a ten program nazywa sie pewnie "K3YL0G3R" -,- nie ma i nie bedie czegos takiego NIGDY !

Opublikowano

@up on ni pokazuje co jest w skrzynkach, lub gdzie jest lf4:D

Co do tematu: Jak się nie znacie to sie nie wypowiadajcie, program (ba, programy) do lf4 istnieją, jednak nikt się nimi nie dzieli, ja miałem znajomego na pl3, który nie chciał mi dać programu, ale użył go u siebie i kazał zebrać 3 konkretne skrzynki w ciągu 2 dni i we wszystkich 3 były lf4. Przypadek?! Wątpie:pp

A jeśli chodzi o zakup programu, to nikt ci go nie sprzedaj, a już na pewno nie za 250zł:D Jedynie zakup lf4 jest prawdziwy, ponieważ to z panelu admina dodaje lf4 do konkretnego konta:p

Opublikowano

@up on ni pokazuje co jest w skrzynkach, lub gdzie jest lf4:D

Co do tematu: Jak się nie znacie to sie nie wypowiadajcie, program (ba, programy) do lf4 istnieją, jednak nikt się nimi nie dzieli, ja miałem znajomego na pl3, który nie chciał mi dać programu, ale użył go u siebie i kazał zebrać 3 konkretne skrzynki w ciągu 2 dni i we wszystkich 3 były lf4. Przypadek?! Wątpie:pp

A jeśli chodzi o zakup programu, to nikt ci go nie sprzedaj, a już na pewno nie za 250zł :D Jedynie zakup lf4 jest prawdziwy, ponieważ to z panelu admina dodaje lf4 do konkretnego konta:p

Jest ale nie ma ach ta logika -_- Nagroda jest generowana losowo czyli to jest jak gra w jednorękiego bandytę.

sygnacu.jpg

Opublikowano

nie będzie czegoś takiego, że ktoś będzie sprzedawał wykrywacza do lf-4 w skrzynkach, wystarczy, żę jeden by kupił,

jest taka sytuacja: jedna osoba kubuje taki programik na ts jest kilka osob kazdym taki porozdaje pozycje i po bocie

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

nie będzie czegoś takiego, że ktoś będzie sprzedawał wykrywacza do lf-4 w skrzynkach, wystarczy, żę jeden by kupił,

jest taka sytuacja: jedna osoba kubuje taki programik na ts jest kilka osob kazdym taki porozdaje pozycje i po bocie

wiesz co to jest bot ?

sygnacu.jpg

Opublikowano

Istnieje taki program slyszalem od kolegow ze ktos go uzywal ale nie wiem jak sie nazywa i watpie zeby sie tkaie cos znalazlo w necie bo szukalem tydzien i nic ale zawsze mozecie popytac innych graczy z klanu :)

Opublikowano

ja wiem że to istnieje ale trudno to kupić bo gości nie sprzedaje byle komu jak miałeś szanse na kupno za 250 zł to przegapiłeś bo znam ludzi którzy w tydzień znaleźli 40LF4

Opublikowano

Widzę, że temacik się dalej ciągnie :) I na ts'ie klanowicz powiedział do tego od programu aby mu pokazał skrzynkę w której jest niby lf-4 a ten sie nie zgodził bo mówił, że mu się licencja na ten programik skończyła... dziwne :D

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Hmm program do LF-4 ? Każdy kto trochę gra w darkorbit wie że nawet boxy nie wypadają całkiem losowo... wiadomo gdzie na mapach wypadają np. boxy po 100 urki a gdzie ich nigdy nie było i nie będzie... a więc identycznie jest z skrzynkami piratów a dokładniej z LF-4. Sam znalazłem na mapach kilka miejsc gdzie szansa na znalezienie LF-4 bardzo wzrasta ale moim błędem jest że nie spisałem dokładnych współrzędnych. Tym sposobem mam ich prawie full :) Jeśli ktoś opracuje dokładną mapę występowania to programy są zbędne... tylko czy to ktoś udostępni ?

Opublikowano

Hmm program do LF-4 ? Każdy kto trochę gra w darkorbit wie że nawet boxy nie wypadają całkiem losowo... wiadomo gdzie na mapach wypadają np. boxy po 100 urki a gdzie ich nigdy nie było i nie będzie... a więc identycznie jest z skrzynkami piratów a dokładniej z LF-4. Sam znalazłem na mapach kilka miejsc gdzie szansa na znalezienie LF-4 bardzo wzrasta ale moim błędem jest że nie spisałem dokładnych współrzędnych. Tym sposobem mam ich prawie full :) Jeśli ktoś opracuje dokładną mapę występowania to programy są zbędne... tylko czy to ktoś udostępni ?

to co napisałeś może być prawdziwe, a co do programy to dam głowę, że jakiś typek kupił lf4 na bugpoint albo wydał na klucze mnóstwo kasy i teraz żeby nikt mu nie mówił, że tylko dzięki pieniądzom ma dobre konto to ściemnia 10 latkom, oni w to uwierzą i mówią innym, tak powstają plotki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...