Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Client i zbroja

NoH

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

Witam chciałem dziś dodać niebiańskie stalki jakie są na PL-u na swoim serwezre hamachi .

Zrobiłem wszystko wedlug tego poradnika -

Problemy na ten moment są dwa .

Gdy zakładam zbroję nie mogę chodzić

Nie widać tabel pt ,, statystyki , umiejetnosci tych co sie uruchamia klawiszami c v b n

oraz nie widac plusika przy mozliwoscii dodaniu wit pe zr i int .

Kto wie jak to naprawic ?

Wszystko poza tym jest ok . Zbroje widac swieca sie , ruszam sie tylko gdy macham mieczem . Tylko jak mowie mam te dwa problemy . Pozdrawiam .

Opublikowano

To że nie możesz chodzić jest winą query na serverze wejdź w item_proto serverowe znajdź tą zbroję przesuń się w stronę gdzie są tabelki od bonów w jednej z nich będziesz miał gigantyczną liczbę , zmniejsz jej wartość.

To że nie widzisz napisów w oknie statystyk oznacza że padło ci wintows.dds w locale_pl

locale\pl\ui\windows

http://speedy.sh/ASnZW/windows.dds
https://www.virustotal.com/file/443336b3ffed650782d2b6d36689d387543552978ff56f62a15b2cef02d6c66f/analysis/

Rekrut
Opublikowano

Gdy proboje wgrac do navicata item_proto serwerowe powinien pokazac sie komunikat po wcisnieciu ,,enter,, -Query OK i row afected . Zamiast tego pokazuje się -

1062 - Duplicate entry '24049' for key 'PRIMARY'

PS ktora z tych wartosci zmienic i na jaka dokladnie ?

INSERT INTO `item_proto` (`vnum`,`name`,`locale_name`,`type`,`subtype`,`weight`,`size`,`antiflag`,`flag`,`wearflag`,`immuneflag`,`gold`,`shop_buy_price`,`limittype0`,`limitvalue0`,`limittype1`,`limitvalue1`,`applytype0`,`applyvalue0`,`applytype1`,`applyvalue1`,`applytype2`,`applyvalue2`,`value0`,`value1`,`value2`,`value3`,`value4`,`value5`,`socket0`,`socket1`,`socket2`,`socket3`,`socket4`,`socket5`,`refined_vnum`,`refine_set`,`magic_pct`,`specular`,`socket_pct`) VALUES ('24049','Ář?ćŔÇ+9','Szata Smoka+9','2','0','0','2','284','1','1','0','3000','10000','1','90','0','0','8','4294967290','37','20','10','40','0','154','0','26','0','45','0','64928','127','65008','21631','4855','0','0','15','100','4');

Bardzo Was prosze pomozcie mi to wgrac , bardzo mi zalezy . Z gory dziekuje .

Rekrut
Opublikowano

I na jaką ją dokładnie zmienić , bo zmniejszyc wartosc to troche za malo jak dla kogos tak zielonego jak ja . I jak to w ogole wgrac jezeli caly czas pokazuje sie zly komunikat w navicacie .

Rekrut
Opublikowano

Uwaga problem z tabelką statystyk naprawiony , po naprawie widac ze gdy mam zalozona na sobie niebianska stalke szybkosc poruszania sie jest na ogromnym minusie .

Bardzo Was prosze pomozcie mi to wgrac i czy faktycznie wystarczy ta olbrzymia wartosc zmienic na 100 ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...