Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Największe głupoty graczy w CA

Pba

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

COL 2 - w ch*j permów i . . .?

http://www.youtube.com/watch?v=w-oT8fqAy80&feature=g-vrec&context=G216a072RVAAAAAAAABA

Jak ktoś ma filmy o podobnej tematyce to niech wstawia

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Jak można tak marnotrwawić takie itemy ..

Może sie uzależnił i chciał skończyć z CA w taki sposób :)

Ludzki idiotyzm mógl nawet konto sprzedać..

Przenosze do medii myśle że tam miejsce tego tematu

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Bywalec
Opublikowano

No tak ale po co to kasował?

Mógł to zostawić albo sprzedać konto.

A z późniejszych filmików wynika że wrócił do gry i zaczął od nowa

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Dziecko nakupiło permów i nie mając mózgu wywaliło z 10 tys w błoto..

Pozdro dla tego głupka i mam nadzieje że to nie był polak...

76561198090890807.png

Bywalec
Opublikowano

Finlandczyk.

//Który mod dał montage przed tytułem.

//Wiesz co to montage?

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

Też chciałem odejść ... Sprzedałem 3acc (same majorki) przyszła kolej na Lexa (LTC5) i jakoś sentyment do tej gry pozostał

i wróciłem grając na nowej postaci. Ale tak zaczynam zauważać że coraz więcej ludzi mądrzeje i odchodzi z CA

2096247301.png

Opublikowano

Finlandczyk.

//Który mod dał montage przed tytułem.

//Wiesz co to montage?

Tak wiem :

14. Każdy temat powinien zawierać Prefix

[Minitage]- Dla filmów krótszych niż 3 min.

[Montage] - Dla filmów dłuższych niż 3 min.

[inne] - Dla innych ciekawych filmików z CA.

Nie ma czegoś takiego jak :

I

Vid

Jest dodatkowo tylko :

Preview

Review

//Już 2 raz poprawiam prefix w tym s.f. <333

Co do tematu..popieram ziomka, że skończył z tą grą.

No niestety...ale w nie ciekawy sposób mógł to chociaż sprzedać, wydaję mi się że musiał być w niezłej depresji ;X

...Ciekawi mnie jeszcze sprawa czy na serio wrócił potem.

A i masz dodatek specjalny :

16.Wszystkie filmy wstawiamy używając opcji:

[media] link do filmu [/media] 

Zapoznajcie się ludzie z tym regulaminem :

http://www.mpcforum.pl/topic/333026-regulamin-subforum-media/

Opublikowano

tsaaa.... niby też bym tak chciał

nie potrafię

niedługo sprzedam papola i zaczne na innym koncie ;(

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Bywalec
Opublikowano

@up o tym mówiłem że wrócił po jakimś czasie

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

Może mu się wysoka ranga znudziła.

Widać, że znajomość angielskiego wersja hard...

Na filmiku pisze, że grał 12-14 h dziennie ...

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

up@ dokładnie

nie miał znajomych itp gral 12 14h godzin dziennie miał problemy ze szkoła itp

normlane uzależnienie od kompa

Opublikowano

Ja swoje konto -EgzeQtor-(maj5) sprzedałem bo potrzebowałem kasy a poza tym mnie nudziło ;) brak perspektyw na takim koncie

Podejrzewam że koleś mógł się spodziewać bana dlatego pousuwał to wszystko

bez youtuba

Opublikowano

Podejrzewam że koleś mógł się spodziewać bana dlatego pousuwał to wszystko

No usunal wszystko bo chcial raz na zawsze skonczyc z ta gra... calymi dniami gral, kase miesiecznie przejebywal na ta gre, znajomych nie mial...

a usunal pewnie dlatego zeby sobie pomoc, no bo co mu po takim koncie ze standardowkami.

Ale szkoda ze nie mam takiego kolegi to jak by konczyl gre to by mi pare itemkow kupil na perma =D

Opublikowano

Dobrze zrobił.

Sądząc po komentarzach pod filmikami ludzie są bardzo zdziwieni, jego czynami, ale podaje pełne fakty ile osób zniszczyło sobie życie przez CA...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...