Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

G-Metin2 - zlodzieje...

321a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zamówiłem ostatnio 2 raz yangi ze strony g-metin2... poraz 2 maja problemy tym razem dostałem emaila po 72h czekania na odpowiedź czytajcie na dole

Witam, mam niestety złą wiadomość... a dokładnie, jedna z osób która zamówiła od nas Yang, po przekazaniu doniosła na nas, do GM (w regulaminie mamy napisane, że yang pochodzą z legalnego źródła, bo tak jest... ale sprzedaż jak wiecie, nie jest legalna w grze metin2) ... przez IP zostały zbanowane wszystkie nasze postaci na których mieliśmy Yang, zgonie z naszym regulaminem, mamy prawo wycofać się z transakcji, bo aktualnie nie posiadamy Yang, musimy się reaktywować i sprzedaż za jakiś czas znowu wróci, dział na mpcforum.pl zostanie zamknięty aż do odwołania, bardzo chcieliśmy Cię przeprosić za to, ponieważ nie wywiązaliśmy się z umowy (byliśmy przygotowani na taką opcję, dlatego w regulaminie zakupów Yang, wpisaliśmy wpis że mamy prawo odmówić, nie wiedzieliśmy że gracze, są aż tacy, aby donosić... ale taki już jest świat), bardzo nam przykro, strasznie się przez to namieszało. Co do zwrotu, jest kilka opcji... możemy wykonać przelew, możesz cokolwiek w zamian sobie wybrać z portalów http://G-Metin2.pl , http://Metin2-Hack.pl , http://ICGO.pl , jest też opcja poczekania, co szczerzę odradzamy, ponieważ nie wiadomo ile czasu zajmie nam reaktywacja Yang (może potrwać nawet jeden miesiąc), na wszystkich serwerach Metin2.

ODRADZAM WAM zakupu jakiegokolwiek poradnika,yangów,smoczych monet etc z tych stron...

[ps1 Pieniędzy na kont onie odeślą ponieważ też maja problemy z bankowościa..

[ps2] Inne tutoriale programy poradniki można znalesc na co 3 forum więc nie korzystajcie z ich strony

Opublikowano

Nic nowego te strony sam wyłapałem na kradzieży specjalnie wysyłałem sms'y aby się przekonać czekałem dzień, dwa i dalej nie mam do tej pory yang :)

Opublikowano

G-metin2 jest omijane z daleka przez większość osób, ponieważ wiele tematów pojawiało się tutaj na forum, lub na innych z informacją o oszustwach. Dlatego też niema ich na zaufanych stronach.

Opublikowano

Już nie raz było na tym forum ,że G-metin to złodzieje..Ich hacki również nie działają.Następnym razem sprawdzić do tematu w którym są podane zaufane strony.

Opublikowano

Wiesz mógł to byc zwykly chwyt marketingowy. Po prostu sie tak mogli wymigac od danej tranzakcji...

Opublikowano

Takiego typu złodziei jest pełno i będzie jeszcze więcej. Ludzie pogódźcie się z tym że nigdy nie będzie zaufanej strony na której dostaniemy za darmo jakieś itemy lub yang najlepszy zakup czegoś takiego to zaufana osoba na allegro.pl ;)

Opublikowano

po co kupujesz na jakiejś nieznanej stronie, najlepiej tak jak up na allegro, bo jak coś będzie nie tak to da ci zwrot pieniędzy

1336680609.png

Members

Opublikowano

Nie od dziś wiadomo, że to są zwykli oszuści.

Na forum było sporo tematów właśnie o nich ze skargami.

Opublikowano

wkrótce każdy się dowie, że to zwykli naciągacze i oszuści i przestaną kupować z tej strony.

btw. po co to kupować z takich stron jak jest allegro, które w razie jakiś niepowodzeń między osobą sprzedającą a kupującą może coś wskórać. Jakby się znalazł taki jeden, co wydał dużo kasy na zakup yang to mógłby zgłosić to na policję, przecież to jest kradzież... i jeszcze mówią, że nie muszą oddawać pln... kpina jakieś xD

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...