Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Automatyczne wylaczanie WiFi w komórce

Idefis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Podarowałem bratowi moja stara komórkę Samsung GT-I5800 i ma problem z WiFi, automatycznie mu się wyłącza po jakiś 20 min chyba, nie wiem co jest bo ja nie ozywałem WiFi bo miałem abonament.

I to jest dla niego problem bo wtedy znajomi go widza jako nie podłączony na gg, skype... i on nie dostaje nowych wiadomości.

Wiecie czy da się z tym coś zrobić?

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

No co ty o.O. W tym problem ze nie wiem gdzie i jak.... Jeśli chcesz takim czymś spamic to se daruj

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

Niema czegoś takiego jak automatyczne wyłączanie wifi w androidzie. Widocznie problem leży gdzieś indziej.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Sprawdź czy czasami nie przechodzi w stan uśpienia, na androidach coś takiego było z tego co pamiętam. Jeśli to nie to to niech przywróci ustawienia fabryczne, jeśli to nic nie da to może wgrać od nowa rom, zaś jeśli to nie pomoże to zostaje serwis ( uszkodzony moduł wifi )

EMPTY :C

Opublikowano

Niema czegoś takiego jak automatyczne wyłączanie wifi w androidzie. Widocznie problem leży gdzieś indziej.

Jest jest bo mam LG GT540 i mi się po jakimś czasie wyłącza. Zazwyczaj jak coś pobieram i zgaśnie ekran. Pamiętam, że gdzieś w ustawieniach zasilania ustawiałem aby się nie offał

Opublikowano

nie pitol..

ustawienia->sieci zwykle i bezprzewodowe->ustawienia wifi->menu->zaawansowane->zasady usypiania wifi->nigdy (u mnie w cyanogen modzie na gio tak jest,u ciebie moze byc troche inaczej)

Opublikowano

to tylko CM ma a nie zwykły brandowany soft w telefonie

zresztą android dla różnych modeli i producentów jest inny i nie ma tych samych opcji czy możliwości

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...