Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam dobrego programu do nagrywania Let's Play z gier.

Natan17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wyżej, szukam dobrego programiku który zapisuje głos mój i dźwięk z gry i którym można nagrywać nawet pulpit ( nie fraps bo we frapsie nie slychać mojego głosu i nie da sie nagrać pulpitu itp. )

Chciałem zrobić Polski poradnik do programiku Mario Builder xD ale fraps dziwnie go nagrywa tak jakby minimalizuje obraz programu :/ Więc szukam jakiegoś dobrego programiku u którego słychać normalnie mój głos. Jeżeli znasz go to daj linka ale coś w tym stylu :) I taki w którym pliki nie ważą zbyt długo i są zdatne do wwalenia na Youtube :) A i podobno w CamtasiaStudio obraz bardzo sie spowalnia przy kręceniu z gry. ( tak wyczytałem na innych forach ) Pomocy ! Potrzebuje programu do nagrywania !

Opublikowano

• Frapsem mozesz nagrac pulpit, ale tylko na systemach operacyjnych WIndows Vista i 7. Na XP nie jest to mozliwe.
  • Fraps powinien nagrywac Twoj glos, jezeli tego nie robi- masz cos poplatane z ustawieniami, musisz sie nimi pobawic.

mozesz obraz nagrywac np. Frapsem lub Camtasia Studio ew. BandiCam, Hyper Cam a dzwiek np. AudaCity.

Opublikowano

To tak. Spróbuj nagrać Camtasią i Bandicamem. Ale co do głosu ... Ze swoich doświadczeń, radzę Ci nagrywać go odzielnie w AudaCity, odszumić, znormalizować i takie tam bajery dodać.

he?

Opublikowano

Ok Dzięki ! Mam Bandicama i Frapsa na Windowsa 7 :) A AudaCity muszę sobie skombinować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...