Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] ITEMY NA SPECA BUG! HELP

n95

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

Witam grałem sobie spekiem z mingunem i medik aid kitami i nagle elite moderator kicna mnie z mapy i dostalem crasha odrazu

wchodze na konto i nie ma miniguna i aid kitow reszta jest normalnie ! ta sie jakos te itemy przywrócić ? jak napisze do nexona to mi je zwrocą albo coś? prosze o odpowieć?

Opublikowano

Beka? Może ci się skończyły i już ich nie ma? Od tak rzeczy nie znikają, a Nexon na to nic nie poradzi.

Opublikowano

Może kupiłeś itemy dla speca wcześniej potem speca i ci znikły itemy a spec nie

Innej opcji nie widze a myśle że support nie pomoze :)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Nowicjusz
Opublikowano

na kupilem je wczorej rano na 90dni all 3 razy i tera nie ma miniguna medik kitow a ja kasy;o

Opublikowano

To nie możliwe, że kupiłeś i nagle ci znikło, a do Nexon'a nawet nie pisz bo cię wyśmieje.

Opublikowano

Nie jest to niemożliwe, bo mi kiedyś zniknęła broń za gp i rzeczy jeszcze 2nd anniversary.

Cóż, jesteś stratny i nic nie poradzisz. Do nexona nie pisz bo nie uzna tego za bug, a nawet jak pokażesz jakieś dowody - napisze Ci, że nie zwracają za discardowanie...

Opublikowano

poszukaj pewnie masz tylko ślepy jesteś to nie możliwe

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

ciekawe .. tez tak raz mialem , kupilem se speca flame medkit itp a na drogi dzen perma pp-19 mod a 2 dni puzniej pusto ani perma ani speca ... bylem wkurzony ale gralem dalej ;)

Opublikowano

Pobierałeś NX hacki czy coś podobnego ?

Możliwe że masz keyloga na PC i dla tego straciłeś.

...

Chociaż to że oszczędzili Ci speca w to nie wierzę..bug jakiś.

Napisz do supportu i zapytaj ich czemu tak się stało.

Opublikowano

Bardzo prawdopodobne ze ktos ci weszedl na konto i usunal.

Nie mogly ci sie skonczyc bo na mapie sie koncza ja raz tak mialem gram gram a tu nagle ump mi sie skonczyl ^^

Wiec albo ktos ci zapiepszyl konto albo wchodziles na jakies strony pirackie noi ci wywalili ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...