Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Wywiad z twórcami Smite

DarkAchi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeden z Polskich serwisów fanowskich o Smite przymierza sie do przeprowadzenia wywiadu z tworcami Smite(Hi-Rez). Osoby przeprowadzające wywiad postanowili dac graczom Smite mozliwosc dodania swoich pytań do wywiadu. Pytania nalezy wrzuczać TUTAJ.

Oczywiscie zostana wybrane tylko te najlepsze. Co sadzicie o tym wywiadzie moze byc ciekawie ? czy tez gra jest juz na takim etapie w którym nie mozna przeprowadzic ciekawego wywiadu który by cos "ujawniono".

Opublikowano

Dal bym pytanie ale nie mam tam konta a nie chce mi sie marnować czasu na duperele ;/

Ale fajnie że będzie wywiad

Moje pytanie brzmi jaki jest maksymalny poziom / jak mozna odpisywac do ludzi kiedy ktos do ciebie(będac w lobby) pisze a ty jestes podczas rozgrywki gry

E tam juz do nich napisalem zobaczymy czy moje pytanie bedzie w Wywiadzie xD

Opublikowano

Właśnie, jaki jest maksymalny poziom no bo jak na razie nie ma systemu run i specjalizacji jak w LoL'u gdzie lvl'e były potrzebne. Ciekawe czy twórcy zamierzają wprowadzić coś takiego , jeśli tak poziom nie może być za wysoki.

Opublikowano

@olej14

Dobre pytanie ;)

@ToP

Pytania oczywiście piszemy w języku ang. tak ? ;>

3ccee6379259f.png

KidMod Smite | TVD Fan | 90210 Fan

Opublikowano

Jessica, nie.

Jest to polskie forum które organizuje ten wywiad, a więc piszesz w tamtym temacie pytanie, a oni wysyłają je do twórców ;)

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Moje pytanie brzmi jaki jest maksymalny poziom

30 :)

jak mozna odpisywac do ludzi kiedy ktos do ciebie(będac w lobby) pisze a ty jestes podczas rozgrywki gry

hmm w/ nick wiadomosc albo p/

Jesli w ani p nie bedzie smigac to zapytaj o to na forum ktore przeprowadza ten wywiad

Pytania oczywiście piszemy w języku ang. tak ? ;>

heheh :D nie przesadzaj po Polsku :P

Tylko dobrze by pytania były dość nietypowe :)

Pytania typu tych powyzej odpowiadaja poniewaz mozna na nie uzyskac odpowiedz na pierwszym lepszym forum o smite.

Wywiad bedzie wysylany za jakies 2dni, wiec jesli ktos ma pytania to zalecam pospiech, gdy wywiad zostanie opublikowany to podesle tutaj link ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...