Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Temat dot. "DAILY DRAW"

domino221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

ostatnio kombinując przy "DAILY DRAW", otworzyłem to okienko z kartami i przestawiłem zegar systemowy o jeden dzień.

Karty znow były dostępne, ale kilka sekund póżniej pojawiło się okienko z napisem "Wystąpił błąd podczas próby łączenia z serwerem. Spróbuj przeładować stronę."

Moje pytanie brzmi: CZY DA SIĘ JAKOŚ OMINĄĆ TEN LIMIT CZASOWY POMIEDZY LOSOWANIAMI (wiem, że można za battlefunds'y, ale chodzi mi o inny sposóB) ?

Opublikowano

To nie ma nic wspólnego z zegarem systemowym. Liczy się czas na serwerze. Też kiedyś myślałem jak to usunąć ale wymyśliłem tylko że można jakoś coś przerobić ( stronę albo przeglądarkę ) aby nie wysyłała informacji o tym że losowaliśmy tylko pobierała dane o kartach. Nic więcej nie przychodzi mi do głowy.

Opublikowano

Hahahaha, co ma czas systemowy do tego losowania?Daily draw resetuje się o 8.00.Nawet, jakby powstał jakiś sposób (bugi czy coś) to takie konta by była pewnie banowane...

461151420292002410470.png
Opublikowano

ja próbowałem odwrócic karte bez wybierania ale pisze tylko unfinded myśle ze da sie to jakos zrobic ale trzeba pokobinowac bardziej :D

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

Wątpię, że da się coś zrobić, ponieważ ten daily draw jest po stronie serverów battlefielda i normalny gracz nie ma dostępu do tego tylko administrator itd.

Może jakiś hacker się włamie czy coś :D i tak gówno by to dało bo by wszystkie wygrane pousuwali.

Opublikowano

Dokładnie.

Nic z tym nie zrobimy i żadnego sposobu nie ma, niestety.

Trzeba czekać innego rozwiązania brak :/.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...