Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reset kompa

Krystian3388

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xxxx

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

Mój kumpel miał coś w tym stylu 2 dni temu, karta graficzna wyłaczała kompa ponieważ monitor robił zwarcie, a my już niewiadomo coś myśleliśmy że napięcie a może zasilacz albo wirus....

Kumpel zaniósł do serwisu wymienili coś w monitorze i działa :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Mój kumpel miał coś w tym stylu 2 dni temu, karta graficzna wyłaczała kompa ponieważ monitor robił zwarcie, a my już niewiadomo coś myśleliśmy że napięcie a może zasilacz albo wirus....

Kumpel zaniósł do serwisu wymienili coś w monitorze i działa :)

tez myślałem że karta graficzna ale podłączyłem inna i to samo ;/

a to może być wina płyty głównej ?

Opublikowano

To jest od monitora !!! On powoduje zwarcie za zabezpieczenia w karcie graficznej wyłączają komputer bo jest zpęcie... Podłącz inny monitor. I wtedy jeśli nadal nie będzie działać wina leży gdzieś indziej

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

To jest od monitora !!! On powoduje zwarcie za zabezpieczenia w karcie graficznej wyłączają komputer bo jest zpęcie... Podłącz inny monitor. I wtedy jeśli nadal nie będzie działać wina leży gdzieś indziej

kuźwa nie mam 2 monitora w domu ;/

dobra zawijam do kuzynki z kompem i zobaczę (żebyś miał racje) :P

Opublikowano

Sprawdz inna karte graficzna jak mozesz, jesli bedzie dzialo sie to samo to trzeba bedzie szukac albo w okolicach plyty glownej albo w okolicach zasilacza.

Podaj jeszcze jaki masz sprzet w tym model zasilacza.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

@UP

Niech sprawdzi ten monitor, jak już wcześniej pisałem. Kumpel parę dni temu miał dokładnie to samo... I też myśleliśmy że to zasilacz albo jakiś wirus... Ale nic nie wskuraliśmy zaniusł komputer do serwisu a tam wszystko działa, przyniósł monitor i to on powodował zwarcie...

I jak sprawdziłeś ten monitor u kuzynki ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...