Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Bronie/Metiny/Mapy/Poradniki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Zachciało mi się zrobić swojego priva, lecz przez hamachi. Nie mam zamiaru robić dedyka. Lecz problem polega w tym, że kompletnie nie wiem co i jak. Mógłby podrzucić jakieś poradniki? Interesują mnie ogólnie jak coś wgrać, zmieniać wartości danego itemku, jak zrobić "system ulepszeń", edytować bony podstawowe, stworzyć priva, jakieś fajne, nowe bronie, wierzchowce, mapy, moby no po prostu wszystko co może mi się przydać .. zwłaszcza jak robić samemu wpisy do navi. Codziennie przez 2 tygodnie daję like!

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/501837-mega-tutorial-serwer-od-podstaw-na-32-bitowym-freebsd-82/

Możesz stworzyć własne pliki lub pobrać gotowe

http://www.mpcforum.pl/topic/508056-spis-poradnikow-tworzenie-prywatnych-serwerow/

a tu masz spis poradników itp.

Napisz do mnie, jeżeli potrzebujesz patcher'a.

Opublikowano

Gotowiec to skonfigurowana virtualna maszyna pod VBoxa albo VPC, przy której wystarczy zmienić IP serwera na swoje. A jeśli chodzi o klienta, to już sam musisz skonfigurować.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Zależy o jakie wpisy ci chodzi.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...