Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak otrzymać nagrodę za znajomych :)

bambi123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wiele osób z was zapewne słyszało o tym sposobie ale niektórzy nie, dlatego pisze tego tuta żeby każdy mógł skorzystać !!!

Każdy chyba to wie że jeżeli robimy konta znajomych ze swojego ip to nie otrzymujemy nagrody za 5,10 i 25 znajomych !!!

Ten prosty sposób pokaże wam jak otrzymać te nagrody !!!

Zaczynamy:

1. Zakładamy e-maila obojętnie gdzie (wp.pl, interia.pl, o2.pl itp.)
2. Wysyłam ze swojego konta zaproszenie na dany e-mail !!!
3. Wybieramy którąś z bramek proxy z tego linku:

http://prx.centrump2p.com/

4. Gdy juz nam przyjdzie zaproszenie na e-mail kopiujemy link z którego mamy założyć konto a następnie wklejamy je na stronie bramki proxy którą wybraliśmy i klikamy GO.
5. Gdy już jesteśmy na stronie zakładamy konto i wbijamy 7 lvl... Potem czieszymy się z nagrody :)
(BP niebędzie miał się czego czepić bo mamy całkiem inne ip.)

Pamiętajcie żeby za każdym razem wybierać inną bramke proxy :)

Pozdrawiam i licze na LIKE !!!

Opublikowano

Powinno działać nie próbowałem i nie będe bo z bratem robimy podobnie on mi daje swoj e-mail ja ma swoj i sie zaprszamy i robimy konta. Masz like za tuta, innym się napewno przyda :)

ZBIERAM LUBIĘ TO :)

HokuS~PokuS ;]

Opublikowano

Po wafla męczyć się z zakładaniem skrzynki meilowej lepiej wejść na koszmail.pl i w 10 sekund zrobie sobie nawet ze 30 poczt :) Druga sprawa jak ktoś ma zmienne ip to wystarczy je zmienic i usunąć historie przeglądarki :) Zassać kbota i na darmowej licencji pościć na bicie alienków :P

Opublikowano

Ja poprostu zakładałem nowe emaile i z tego samego IP konta robiłem, zaliczyło mi wszystkie bonusy prócz tego 2.

I uwaga, nie róbcie tych kont, bo sie nie opłaca, ta formacja dodaje 50% do min... żałosne.

EDIT: Właśnie 5 min temu dostałem nagrode za 10 znajomych, czyli juz wszystkie 3 bonusy xD

Opublikowano

Po wafla męczyć się z zakładaniem skrzynki meilowej lepiej wejść na koszmail.pl i w 10 sekund zrobie sobie nawet ze 30 poczt :) Druga sprawa jak ktoś ma zmienne ip to wystarczy je zmienic i usunąć historie przeglądarki :) Zassać kbota i na darmowej licencji pościć na bicie alienków :P

To też jest dobry sposób ale komu by sie chciało co 30 min odłączać i podłączać modem bez przerwy troche bez sensu to jest lepszy sposób !!! i Szybszy

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

##edit jednak sposób nie działa :(

##edit2 jednak jest sposób żeby działało :D

Jeśłi mamy na pasku opcji proxy zaznaczone ''Remove Script'' to odznaczamy to i odświeżamy stronę :)

U mnie działa :D

Opublikowano

Jutro dam filmik z trochę lepszym sposobem na mozilie :)

I jak komuś nie działa proszę się zastosować do rady Marcina :)

I sprawdzić czy działa :)

Opublikowano

Głównie ja to robię tak zakładam konto tym sposobem z filmiku lub z tuta a potem na normalnym ip robie konto do 7 lvl i już :) nie musicie się męczyć wystarczy tylko założyć konto :)

tym sposobem :)

• 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...