Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania]Ulepszanie|PET.

LP!

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Witam

Czy jest ktoś w stanie podać mi przybliżone koszta ulepszenia 1 drona na 16 lvl? [ nie moge znaleźć nigdzie tego tematu gdzie się obliczało]

A druga sprawa to ile trzeba wpakować w PET'a by jego posiadanie się opłaciło? Wliczając oczywiście te 50 tysięcy na kupno (kwota 'około' bo wiem, że dokładnie się nie da).

Edit@

Najlepsze formacje dronów to romb i ćma ? :)

"Everyboy lies" - Hugh Laurie

ricardo_kaka_by_matth27-d4tzerz.png

Opublikowano

Tabelki nie dało rady wkleic.

Łączny koszt ulepszenia na 16 lvl to 110 k uri (bez raabatów przy 100%), w peta to 75 k na kamikadze (na kubiki) 75k na zbieracza skrzynek i 12 k na zbieracza surek (palladum)

Uczeń
Opublikowano

Dzięki macie po like. Czyli raczej odpuszcze sobie ulepszanie lepiej inaczej wydać to 800k ;p

A PET to tak jak myślałem ok. 250k :)

Opublikowano

Jak juz uzbierasz LF4 bedziesz mial ladnie ubranego peta, do tego w PP tez bedziesz mial sporo dodane to czemu nie ulepszac zawsze wiekszy dmg i osolny :)

61694148.png

Opublikowano

kamikadze 3 to koszt 100tys uri a nie 75k

żeby zbieranie z petem zaczęło się lepiej opłacać trzeba kupić co najmniej kilka protokołów radarowych , każdy kosztuje 25 albo 35k uri

nie wiem dokładnie ile kosztuje wykupienie wszystkich miejsc na protokoły w pecie ale ostatnie 12 miejsce 48k uri , więc też trzeba liczyć koło 350k uri wykupienie miejsc

Gość Pan Szymek
Opublikowano

Pet to gówno, protokołów mam tyle:

rowk.png

I nawet 1000 uri więcej nie zbieram z petem.

Gość Pan Szymek
Opublikowano

spearhead, podwajacz + pet 4 protokoły radarowe

1:20 - 13 590uri , więc jednak coś daje ;p

Spearhead + to co wyżej + podwajacz + mapa pvp = 7 800 / godzina

Opublikowano

Spearhead + to co wyżej + podwajacz + mapa pvp = 7 800 / godzina

Na PvP to jedynie w nocy się opłaca. Bo na CZ3 przykładowo, gdzie tam latają na boxybocie na PVP 24/7 wlatuję, siedzę z pół godzinki i mam pełno statków naklepane. Więc warto się zastanowić, bo można zyskać, ale można i nic nie zarobić jak ktoś siedzi.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Uczeń
Opublikowano

Ale robicie troche off ;p

Czyli lepiej najpierw załadować dobrego PETA (300k urki), później PP (bo uważam, że nie mam dużo :) ), a ulepszanie na końcu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...