Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pozdr Panie Drewko Od Mpcmt

Adi12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam witam.

No no niema to jak noobstwo no i teoria wieku się sprawdza cóż, Podobno mnie połowa osób nie lubi Bo Byłem ( nietykalny?) Nie potrafili mnie zabić w 10 ... hmm moja wina że potrafię grać i zrobić sobie eq żeby wygrywać?, cóż zabijanie innych to też część gry Ale Nie Pan Rozner Pr0 GM pewnie przez to ze nie mógł mnie zabić a ja go zabijałem z łatwością, Zaczął kickać nie dając grać, sądzę że drewko to jego kolega prawdopodobnie z RL czyli mają w granicy 13 lat.

Przykład Pana Pr0 Gm Roznera Dzisiaj prawdopodobnie Dostał szept od 4 -5 osób już nie potrafił sobie poradzić po czym z wielkim żalem ogłosił iż gdy odrazu widzimy Gm'a to mu spamujemy itp, no i cóż oczywiście koło 20 znów rozner bez przyczyny zaczął mnie kickac przed czym stałem sobie w mieście. Potem coś nagadał Drewko no i cóż, zostałem wyrzucony z Hamachi... cóż poradzić, nie chodzi mi o to iż po prostu zostałem pozbawiony możliwości grania aż chodzi mi oto że Niestety z wiekiem jest wielka granica, To co jest w głowie jest w głowie ... ale dojrzałość to dojrzałość,człowiek dorosły wysłuchał by dwóch stron rozważając kto ma rację itp, prawdopodobnie teraz wszyscy się rzucą na mnie z pretensjami że niby drewko Spoko koleś, Lecz nie oszukujmy się to będzie po prostu podlizywanie się.

Mam nadzieję że taka sytuacja mniej więcej przybliży wam o co chodzi z różnicą wieku.

Pozdrawiam Adi.

Opublikowano

hahahahahahah

WAŻNIEJSZA OSOBA?? DRWISZ SOBIE TO TYLKO BETA SERVER DZIECIAKU i sądzisz że oni są lepsi ? co ty jesteś rasistą to wypie... stąd ... albo nie naśladowcą hitlera co?,ja tylko Chcę to uświadomić gdyż ... każde dziecko mówi że wiek nie ma znaczenia tylkoco masie w głowie... Dziecmi jestesmy do 18 roku dla rodziców zawsze.

Pozdro Adi.

Opublikowano
hahahahahahah

WAŻNIEJSZA OSOBA?? DRWISZ SOBIE TO TYLKO BETA SERVER DZIECIAKU i sądzisz że oni są lepsi ? co ty jesteś rasistą to wypie... stąd ... albo nie naśladowcą hitlera co?,ja tylko Chcę to uświadomić gdyż ... każde dziecko mówi że wiek nie ma znaczenia tylkoco masie w głowie... Dziecmi jestesmy do 18 roku dla rodziców zawsze.

Pozdro Adi.

spokojnie dzieciaku

chodzi mi że ma wieksze możliwosci...

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=66512

rejestracja do all priv serwerów by me!

Opublikowano

GM ? najwazniejasza osoba ? Owszem ale i nie do konca...

Gm to administrator ... A Zadajmy sobie pytanie od czego jest administrator ?

Administrator jest od tego by server byl jak najlepszy i aby gracz na nim czul sie jak najlepiej ...

A jesli nawet ktos jest kolega admina to zwyklym chamstwem jest jesli ten admin kara gracza

za to co zrobil jego koledze ...

Ale kick za to ze on byl lepszy ?

Sadze ze osoby nieodpowiedzialne nie powinny brac sie za takie funkcje mowcie co chcecie

to jest moje zdanie mozecie je popierac lub byc przeciw .

Z mojej strony to tyle Pozdrawiam

Ave !

immfe.jpg

..†..†..†..

Ave Black Me†al

Me†al er livet mitt !!!

..†..†..†..

Opublikowano

psychol bo posypia sie warny za spam

[ √ ] 25 postów
[ √ ] 50 postów
[ √ ] 100 postów
[ √ ] 150 postów
[ x ] 200 postów
[ x ] 250 postów
[ x ] 300 postów
[ x ] 400 postów
[ x ] 600 postów
[ x ] 800 postów
[ x ] 1000 postów

JUZ PO ZPMT2 :) KASTRACJA KONT ( SZKODA HWANGA :)
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...