Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mozna latwo zarobic opa jak ktos wejdzie na link

CoolServer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak , tak po pierwsze : To jest strona na ktorej jest napisane , ze za iles tam wejsc dostaniesz gift code. Po drugie nie wchodzcie na ta strona , poniewaz On tylko nabija sobie wejsca za ktore i tak nie dostanie minecraft'a , poniewaz to jest jedna wielki lipa . Nikt nie da Ci minecraft'a za darmo a po trzecie ta strona tylko zarabia na wejsciach i tyle . Mam nadzieje , ze nie bedziecie sie wiecej nabierac na takie linki :) Pozdrawiam

Opublikowano

Tak , tak po pierwsze : To jest strona na ktorej jest napisane , ze za iles tam wejsc dostaniesz gift code. Po drugie nie wchodzcie na ta strona , poniewaz On tylko nabija sobie wejsca za ktore i tak nie dostanie minecraft'a , poniewaz to jest jedna wielki lipa . Nikt nie da Ci minecraft'a za darmo a po trzecie ta strona tylko zarabia na wejsciach i tyle . Mam nadzieje , ze nie bedziecie sie wiecej nabierac na takie linki :) Pozdrawiam

Ta? mam 1 gift coda z tad ;] kolega spalacz tez ma z tad i nie pier**** ze nie można

Opublikowano

Cytaty z regulaminu;D

5.Aby brać udział w losowaniu należy zaprosić 50 znajomych z linku reklamującego, który jest dostępny na stronie głównej po wpisaniu adresu e-mail lub wysłać SMS na dane dostępne pod hasłem "Wygraj klucz bez zapraszania znajomych!" na stronie głównej.

7.Każdy giftcode losowany jest poprzez ID użytkownika. Każdy użytkownik który posiada 50 zaproszonych znajomych ma równą szansę na wygraną.

Po zebraniu 50 osob przystepujesz do losowania. nie ma pewnosci otrzymania takiego gift koda chodz jest szansa ale mala.

Opublikowano

lol czy ktos widzi moj komętarz bo ja nie

siemanko JA wbiłem na tą strone i oczekuje na gift coda (: a jeśli to naprade lipa to jeden wieliki /ch.. nic niezaszkodzi pozdro..

Opublikowano

Ludzie 3moBoy mówi prawdę ta strona to WIELKA LIPA ! Dzieci nie wchodzcie na to !

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...