Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Paczki yang

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem @ll

Mam problem z paczkami yang. Leci ich masa na ziemię z mobów i nie wiem, gdzie to ustawić. W mob_proto ustala się wartości yang ale tych, które lecą na postać za pomocą 3ręki ale gdzie można ustawić lub wyłączyć te paczki? W spoilerze sreen. Z góry dzięki za podpowiedź ;)

schowek01ac.jpg Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

O to mu chodzi żeby nie leciało ich tyle na ziemie bo to laguje i wgl

dokładnie o to mi chodzi ^^

Chciałbym, żeby dropiło yangi tylko na postać (bo mam 3 rękę) a nie na ziemię. Coś czytałem, że game2089 ma to zablokowane ale mam game z Twojego uploadu Glinka i yangi mi lecą na potęgę :P

http://www.mpcforum.pl/topic/343556-tut3-reka-zlapie-kazdy-yang/

O to Ci chodzi ??

O tym nie wiedziałem więc thx Glinka za link :)

Jednakże jak zabijam moba to yangi lecą do eq (wartości takie jak w mob_proto) ale i dodatkowo wysypują się na ziemię. Ogólnie złoto aż dech zapiera :D

Opublikowano

Jak chcecie, żeby yangi w ogóle nie leciały na ziemie, w item_proto serwerowym należy usunąć rekord bodajże vnum=2, taki podpisany yang.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...