Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrywanie, let's play'e!

lonyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć i czołem. Napadła mnie myśl, żeby nagrywać odcinki z LoL'a, przedstawiać postacie etc. Lecz jest problem.. nie ogarniam programów do obróbki filmów oraz nie za bardzo potrafię dobrze skorygować programy do nagrywania, żeby nie dostawać lagów w grze, a nagrywało w fajnej jakości. Szukam osób które by mi w tym pomogły w celu np.: zrobienia jakiegoś fajnego intra przed każdy filmik, nauki obróbki filmików (bądź link do jakiegoś tutka, poradnika) i pomocy przy nastawieniu programów do nagrywki.. ew. dopowiedzenie mi co jest mi jeszcze potrzebne, czego mi brakuje. (Co do tych nagrywających programów preferowałbym jakiś darmowy program bez reklam na ekranie. Nie wiem jak z Frapsem, ale z tego co widziałem kiedyś nagrywając zabiera dużo miejsca, ale może jest jakiś na to sposób. LoLrecorder jest taki dziwny i nie profesjonalny, ale to oczekuję na wasze propozycje i pomysły). Za zrealizowanie mojego projektu, postaram się jakoś odwdzięczyć. Chciałbym żeby wszystko był charytatywnie, żebym nie musiał wciskać w nagrodę, nagrodę pieniężną, dziękuję i pozdrawiam!

asdasddsaasdasdasd.png

http://www.mpcforum.pl/topic/899624-zlecenie-herb-druyny-pikarskiej/ ZRÓB DLA MNIE HERB - MILION LAJKÓW DO WYGRANIA

Opublikowano

jezeli nie chcesz spadków fps podczas nagrywania to nagrywaj gry programem LoL-Replay. potem te replaye nagrywasz frapsem i masz super jakość bez ścinek.

pierwszasygnaturad.jpg

Sygnatura zrobiona samodzielnie.

Opublikowano

jezeli nie chcesz spadków fps podczas nagrywania to nagrywaj gry programem LoL-Replay. potem te replaye nagrywasz frapsem i masz super jakość bez ścinek.

Nie wiem jak z Frapsem, ale z tego co widziałem kiedyś nagrywając zabiera dużo miejsca, ale może jest jakiś na to sposób.

Rozmiar filmu możesz zmniejszyć po przez konwersacje, programem. Wpisz w google i będziesz miał.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Jest podpięty temat do szukania ludzi do nagrywania itp. close

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...