Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sposób] Szybka kasa w pare godzin

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Powstaje wiele spamu na temat jak dużo zarobić, a się nie narobić.

Potrzebne będą:

- konto główne do zarobku, obojętny lvl.

- konto poboczne , zaproś przyjaciół.

- 10k na wróżkę

- +/- 4h

Tworzysz nową postać, kupujesz wróżkę ognia i wody ( ognia 4k, wody 6k )

Prosisz o błogo i idziesz na kurczaki. Wbijasz 8 lvl , 14 job i lecisz dobić 15 Lv. / 20 job.

Zmiana na maga. Poproś kogoś o błogo wody (Menober służy pomocą)

Expisz na terenach kopalń. Po wbiciu 23 lvla , robisz questy.

Gdy zrobisz quest na 30 cp, idziesz do Jerico.

Taką postać można zrobić w dwie godziny , jak masz wprawe.

Za 30 nosków kupujesz 72 głośniki, z czego wychodzi 1,9kk

PS: Temat założony w odpowiedzi na spam jaki tutaj panuje.

Proszę o zdjęcie pozostałych 3 %

Opublikowano

A co z tą wróżką mam zrobić? :P

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

:) Thx :P

Beliar12 najlepszy Mod!

Members|Kid Mod Nostale|Moderator Nostale

Opublikowano

emmm i jak tu zarobic? -.-

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Opublikowano

Jeżeli kupisz 72 głośniki, selniesz na NB za 1,9kk To jest zarobek, tymbardziej że wbijesz 30lvl w 1 dzień.

Opublikowano

Hehe sam chciałem tak robić ale już w 1 postaci jak wbiłem 20 lvl odechciało mi się dalej expić xD. Sposób polega na tym że trzeba mieć 2 e-mail'e. Jeden z główną postacią i jeden z kontem gdzie będzie postać zarobkowa. Tą główną postacią wysyłasz zaproszenie do gry na e-mail na którym będzie konto do zarobku. Rejestrujesz się przez wysłany link w zaproszeniu i robisz nową postać i jak wbijesz tą postacią 30lvl to główna postać dostaje 30 N$ . Sposób wcale nie jest głupi ale po pewnym czasie odechciewa się expienie xD Leci like bo dobry "tut" ;p

Opublikowano

@UP 72 glosniki za 30 N$ ;) czytaj ze zrozumieniem. Za 70 Nosów to kupujesz Sellaim lub jakas inna wrozke z NM expisz poszukiwacza z wrozka do 70 poziomu wrozki i sellasz za ok. 10-15kk ( gram na S3 wiec nie wiem jak na S2 i S1)

A co do "zarobku" jaki podales to moze i idzie troche zarobic ale zrobisz tak jedna czy dwie postacie i ci sie odechciewa ;/

Aktualna Postać: Mag 42lvl+ 36job, New Finesia, NosTalePL

Stare Postacie: Hanatsu 57lv, Hatsue 59lv, zabojca55 69lv, zabojca56 62lv

Opublikowano

@Up. Nie da się wexpić 70lvla wróżce normalnej. Normalne wróżki dobijają 50% i koniec, a te z NM jak założysz na postać to później nie możesz sprzedać.

elhant.jpg

Sygna by WaseR

Opublikowano

@UP Ty jesteś chyba upośledzony ??? a czy ja gdziekolwiek napisałem że wyexpić zwykła wróżke do 70 lvl ? a i tak jakby co to tym z NM jak nabijesz 70% to mozesz ja sprzedac ;) Na głownym forum nostale masz nawet temat gdzie pisze, ze po osiagnieciu przez wrozke z nosmarketu maksymalnego poziomu mozna bedzie ponownie ja zdjac i sprzedac lub przypieczetowac ( przypieczetowac czyli ze spowrotem uczynic " nie do handlu ") :)

Opublikowano

a mam male pytanko jak zaprosic zeby dostac te 30 nd? :P

@edit tak wogoule to nieelepiej tak robic i uzbierac 120 nd? :P i by bylo pudlo + perla nk :) = okolo 7,6kk :D

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Opublikowano

Normalnie wchodzisz np.Na konto którym grasz na dole przy skillach naciskasz taką ramke czy co tam jest :P.Pojawi sie ramka w której musisz wpisać swój drugi email.Wysyłasz zaproszenie,wchodzisz na poczte.Rejestrujesz sie przez wysłany link potem wbijasz 30 lvl i robisz 30 cp.Masz swoje wymarzone 30 nd :D

Menober@Dostałeś like :) nie ma za co :P

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

:) Thx :P

Beliar12 najlepszy Mod!

Members|Kid Mod Nostale|Moderator Nostale

Opublikowano

a mam male pytanko jak zaprosic zeby dostac te 30 nd? :P

@edit tak wogoule to nieelepiej tak robic i uzbierac 120 nd? :P i by bylo pudlo + perla nk :) = okolo 7,6kk :D

Ze 120 nd masz 288 głośników po 26k = 7,5kk

Możesz oczywiście sellnac drożej.

@edit

i oczywiście nie potrzebujesz medalu handlarza aby wystawić głośniki . Do perły i pudła już musisz. to jest strata 600k. :D

@ouftop

Dziekuje za pierwszego Like mojego tuta :D

Opublikowano

@UP a po co sprzedawać w NosBazarze? Lepiej założyć sklep na innym koncie a na tym co grasz expisz? Nie straciłbyś tych % a im więcej zysku tym wiekszy procent ;) No ale to tylko moja skromna opinia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...