Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z KamerMod

nuance

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż jako świeża osoba mam pewien problem z uruchomieniem Metin 2 na tym kamer modzie.

Po wypakowaniu kamer moda do folderu z grą oraz użyciu Bypass 1.6 owej finalnej wersji, po uruchomieniu

wyskakuje mi okienko z taki oto napisem "Hack_Shield_Update_Error". Czy byłby ktoś w stanie poradzić mi cóż mam począć dalej z tym? Ewentualnie czy jest jakis link skąd można pobrać działającego już gotowca :P

Pozdrawiam

Opublikowano

Spróbuj zainstalować od nowa Metka, zaktualizuj i zainstaluj Kamer Moda ( Nie dawaj żadnych obejść HS )

Spróbuj zainstalować od nowa Metka, zaktualizuj i zainstaluj Kamer Moda ( Nie dawaj żadnych obejść HS )

Tak, w ten sposób działa. :P Tylko czy ten hack shield nie bedzie dzialal na moja niekorzysc? :P

Hmm tylko nie mogę w nim znaleść opcji do automatycznej zmiany bonusów tak jak to było przedstawione w filmiku.

Jeszcze znaleść nowy serwer bo Cedonie mi zamknęli ^_^ Tak czy siak, dzięki.

Opublikowano

czyli kamer mi nie zadziala ? bo mi wyskakuje jakiś błąd ;/ z hs

no tak, hs to zabezpieczenie przed hackami/botami, jest on na globalnych serwerach, coraz ciężej grać ze wspomagaczami na pl'u -.-

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...