Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Największy Projekt w Polsce

Wentylator101

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!! Chciałbym wam oznajmić iż server s.cubeworld.pl stworzył nowy server srodziemie.cubeworld.pl na którym zrealizujemy największy projekt w polsce mape z władcy pierścienia o wielkości 25000x25000 klockow kazde miasto bedzie dokladnie odwzorowane gory pola drogi wszystko. Postepy w budowie mozecie sledzic na moim kanale youtube wentylator101 jutro w srode bedzie pierwszy film w ktorym pokaze isengard!!! Budowa bedzie trwala 1.5 roku!!!

Opublikowano

Nie mogę się doczekać, wygląda to na bardzo ciekawy pomysł i mam nadzieję, że wypali. Ale to w tym dziale?

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Na pierwszy rzut oka, zauważyłem jakąś śmieszną drogę. Nie wiem gdzie ma być spawn, ale jeśli w Shire, to ten dom, wogóle nie przypomina stylu Hobbitów (wioska, w której miesział Frodo) Myślę że Hobbici nie budowali z piaskowca.

Domy Hobbitów były budowane w ziemi (przynajmniej takie były w filmie). U was jest inaczej. Dom na zewnątrz, dach z kamiennych cegiełek, i białe deski .. Gdzie tu klimat Shire?

Mimo niechęci, udało mi się wejść do tego obrzydliwego domu, i co tam zastałem?

Spis administracji serwera. Co jak co, ale zakładam że serwer będzie RolePlay, czy tam RPG. Takie rzeczy zostawcie stronie internetowej, bo one psują klimat.

Idźmy dalej. Przechadzając się drogą z piaskowca, administrator pisał do mnie wiadomości typu:

"wyjdz albo ban"

Myślałem, że jeśli dajecie adres, aby wejść na serwer na forum, to chyba można pozwiedzać, co nie?

Poza tym jest wiele odpowiednich pluginów, blokujących budowanie, czy niszczenie czegokolwiek przez nieuprawnionych do tego graczy.

Jeżeli nawet tego nie potraficie ustawić, to mam mieszane uczucia na temat tego, czy odwiedzę ten serwer, jeśli będzie gotowy.

Szanownemu administratorowi odpowiedziałem:

"Chce tylko poogladac. Nic nie bede niszczyl"

Po tym, pozwolił mi odejść, ale obserwował mnie, latając w trybie kreatywnym.

Zarzuciłem mu , że góry ( były tam zbudowane jakieś badziewne góry za pomocą WorldEdit ), które oni zbudowali są brzydkie, i wymagają poprawy.

Dodatkowo pochwaliłem się, że opanowałem bardzo dobrze WorldEdit, i mógłbym im pomóc.

Po chwili zostałem zbanowany.

Tyle mam do powiedzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...