Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Komandos - Nationals

n00bk1ler_1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

polecam maxować w przebijający strzal, ale niewidka i speed też jest dobrym wyborem. A co do broni nóż to uber nóż konrada jest pro - a snajperka za vp to nie wiem ale SVD za fundsy.

Opublikowano

polecam maxować w przebijający strzal, ale niewidka i speed też jest dobrym wyborem. A co do broni nóż to uber nóż konrada jest pro - a snajperka za vp to nie wiem ale SVD za fundsy.

krzeslo.gif

Nie SVD!Super pukawka pipsqueaka i uber snajperka Stefana!To to samo...Jak chcesz przepłacić dwa razy więcej za to samo to kup SVD.Za VP kupisz tylko na jeden dzień i 3 dni.Stylowe bronie da się kupić na zawsze za VP ale za wysoką cenę 10.000 VP i tak jak w przypadku SVD i uber snajperki stefana, to jest reskin.

Skille dla snajpera 5 lvl przebijający ostrzał, 5 lvl niewidzialność, 3 w eliksir, 1 w miny i 1 w oznaczenie celu.

snilrplus.jpgsnibc2.jpg

461151420292002410470.png
Opublikowano

Ja gram duzo nozem i dla mnie niewidka i speed to podstawa ( jestes wstanie podejsc niezauwozony i fragnac 2.. 3 przeciwnikow a jak sie zorientuja ze jestes miedzy nimi to speed ktorydodaje tarcze i nawet ogarnietemu gunnerowi ze speede jest ciezko Cie dogonic). Brat znowu jest typowym snajperem ustawia sie daleko (niewidka tez podstawa) a potem przebijajacy strzal na maxa i wali... (kazde trafienie to mega dmg). Warto jeszcze wspomniec o troop trapach (pulapkach), na takich mapach jak rakiety daje mnostwo fragow, ustawiasz sie na niewidzialnosci i rozrzucasz a przeciwnicy padaja jak much przy niepelnym życiu. Jedyne w co malo inwestowalismy to zatrute ostrze, jakos wole przeznaczyc punkty na inne rzeczy, bo dobre podejscie z nozem daje 100% efekt i jak dla mnie wystarcza... Musisz znalesc swoj styl i posprawdzac co dla Ciebie jest najlepsze.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

kup ten nóz za 10 000 VP na zawsze jest najlepszy ;] z nozy a snajperka za vp jest słaba

Ten nóż najlepszy? To jest stylowa wersja podstawowego noża...Uber/Super nóż i Uber/Super snajperka są najlepsze. Razem to jakieś 6718 czyli prawie tyle co za SVD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...