Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Mody kilka pytan

AHC1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co to daje tak w ogole? :

- Inny wyglad czy co?

Czy to:

- Nie wiem mam np. standardowa bron m16a3, podmieniam np na jakas inna, i co wale normalne dmg, czy te dmg ktore sa w tej broni nowej? wyglad jest taki sam czy inny?

albo ze m16a3, na dual skorpiony zamienie to jak to? bedzie ammo 50/50, bede walil jak dual skorpiony czy jak?

albo l96a1, na zombie np zamienie na blacka magnuma i zabije ze snajpy 1 hitem te 2, 1 zombie czy normalnie tak jak z tej snajperki zwyklej l96a1?

zielony jestem w tych sprawach nie odsylac mnie prosze do poradnikow i pytan tylko prosze odpowiedziec...

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Mod na broń zmienia wszystko, czyli statystyki, wygląd itp.

Jak napisałeś, że np. podmienisz sobie M16A3 na np. CQB, to zmienia się wszystko, i wygląd i staty, damage też, wszystko. Tak więc jak podmienisz przykładowo M16A3 na M416 CQB, to broń będzie miała wygląd i wszystkie statystyki jak CQB. Jakbyś czegoś jeszcze nie zrozumiał, to pisz.

Radzę ci poczytać podpięte tematy w subforum Modyfikacje, dowiesz się co nieco o modach.

Opublikowano

Teoretyczną i praktyczną teorią jest tak że tymi modami co napisałeś tak byś zabijał.

Może nie w 100% zawsze Ci zamieni ten DMG ale w 90% zamienia.

Przy czym model cały zmienia, więc texturę też a zarazem dmg,recoil etc. etc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...