Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gildia

fisferon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmmmm... Witam wszystkich ;p

Chciałem się spytać czy jest jakaś gildia w rom4u (priv Runes of Magic) w której jest trochę polaków xD. Gram teraz na serwerze PvE bo niestety pvp usunęli z tego co widzę wieć pytam czy jest jakaś polska gildia albo czy ktoś tam gra. Mam 2 postacie.

Nick: Mefisto

Klasa: Mag/Rycerz(/ potem dodam najprawdopodobniej zwiadowce lub kapłana)

Nick: Amaimon ( nick wzięty z anime Ao no Exorcist )

Klasa: Zwiadowca (/potem łotrzyk i kapłan)

To chyba na tyle i prosiłbym o pisanie jaka gildia i kto może jako tako do niej przyjąć bo robie ten temat nie tylko dla mnie ale także dla innych osób.

P.S

Jak coś to pykam troche na globalu ale przez kalypdo na necie nick też Mefisto jakby kogoś interesowało.

Opublikowano

Też bym chętnie gdzieś doszedł.

Na globcu mam 52/30 mag/kapłan, więc chyba nie jest źle ;P

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

heh, dobre masz konto ;p ja dopiero zacząłem na globalu po przerwie 28 mag / 14 kapłan , takto grałem zawiadowca 54/ łotr 38/ rycerz 26 ,ale konto mi ukradli (nie wiem jakim cudem xD :/ mówi się trudno xD).

Tutaj na privie rom4u mam mag 30 / kapłan 12 / i planuje jako subklase wrzucić łotra ;p i zobaczę co wyjdzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...