Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Już w niedługo!]Aether 1.2.5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. znalazłem na minecraftforum tą wiadomość w jednym temacie:

This thread is no longer relevant.

Turns out that im not going to be updating this anymore.

It is true that the aether team is updating their own to 1.2.5 within a week, they posted it on their facebook page, and since they had the original source code, and knowlege of their own code, im sure they could do a better update.

Since someone did post on their facebook page, about my thread, im thinking they had a look, and decided to update it themselves.

I think i provoked them to update it. tongue.png

But anyways, thanks for all the support while i was updating it, very muchly appreciated. biggrin.png

Wersja tłumaczona:

Ten wątek nie ma już znaczenia.

Okazuje się, że im nie będzie aktualizacji to już.

Prawdą jest, że zespół eter aktualizuje samodzielnie do 1.2.5 w ciągu tygodnia, oni napisali to na swojej stronie Facebook, a ponieważ miał oryginalny kod źródłowy, a wiedza na ich własnym kodem, im na pewno mogli zrobić lepszą aktualizację.

Ponieważ ktoś zrobił post swojej stronie facebook, o moim wątku, im myślenie mieli wygląd, i postanowiła zaktualizować go sami.

Myślę i wywołał je, aby go zaktualizować. Ale anyways, dzięki za wszelkie wsparcie, kiedy byłem jego uaktualnianie bardzo muchly doceniane.tongue.png

I jeszcze macie wiadomość z FB:

After many struggles and much waiting, we are finally close to a new updated version of Aether 1.0. Aether 2.0 is still in development, but since it has been a very long time since Aether 1.0 has been active, we are going to update the original first to Minecraft version 1.2.5. Stay tuned for more information! The update release is estimated sometime at the end of the week, but we cannot make any promises.

Wersja tłumaczona:

Po wielu zmaganiach i dużo oczekujących, jesteśmy w końcu zamknąć do nowej zaktualizowanej wersji Aether 1.0. Aether 2,0 jest wciąż w fazie rozwoju, ale ponieważ to było bardzo dawno Aether 1,0 działa, będziemy aktualizować oryginalny pierwszy Minecraft w wersji 1.2.5. Czekajcie na więcej informacji!Aktualizacja wydania szacuje się gdzieś pod koniec tygodnia, ale nie możemy dokonywać żadnych obietnic.

No i to tyle na ten temat. więc wkrótce pojawi się Aether pod wersje 1.2.5!

Ps. Tu dla niedowiarków:

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Chyba jestem nie w temacie... Co to aether?

Najlepsze Minecraftowa modyfikacja EVER!

Nareszcie, tak długo czekaliśmy.

Ale na przyszłość. Nie wklejaj tłumaczeń z Google Translate. Nie idzie rozszyfrować :(

Guess Who's Back

Pasjonat
Opublikowano

up nie wklejałem. mi przeglądarka chrome przetłumaczyła :)

A myślisz, że czym chrome tłumaczy?

.

Gość piotrex43
Opublikowano

Chrome jest przeglądarką Googla i zawsze tłumaczy na silniku google tralslate :P Wychodzi na to samo .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...