Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stoje sobie w mieście na stalu w hotan i jakiś kretyn an 40 lvlu podchodzi do mnie i mi pisze w oknie mojego sklepu czy chce DC... nic nie odpisywałem... Dosłownie po 3 sekundach miałem przed oczyma pulpit... Jak on to zrobił?

Opublikowano

Koles byl na jobie? ( thiefie ) bo pamietam ze kiedys byl taki bug ( nie wiem czy do teraz jest ) ze jak thief wejdzie do sklepiku i sie tp do miasta thiefow to dostajesz dc... jakos tak to bylo w kazdym badz razie ;]

Smoke Weed

Admin Cienia
Opublikowano

Bartek, nawet jakby miał strój thiefa to co z tego, on pisze że po 3sek dostał dc a tp to miasta thiefów trwa z 5min.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Czyli co to może być?? Są jakieś pomysły? Wydaje mi się, że gościu używa programu który przechwytuje np moje pakiety które wysyłane są do servera...(tylko akurat skad by wiedział jakie IP mam) i dzieki temu programowi blokuje moje pakiety i w ten sposób trace połączenie z serverem... Tak może ale nie musi być. A druga opcja to zwykły BUG... tylko cholera jaki... Bardzo mnie to ciekawi... bo to byłoby przydatne np wtedy kiedy expie i jakiś bot mi nie daje spokoju... no to go wtedy DC>....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...