Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] - Renekton

Xeroth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich !

Ostatnio kupiłem Renektona i mam problem z build'em na niego . W google jest mnóstwo poradników ale tyle itemów , ile tam umieścili w 6 kratkach się nie zmieści ;d . Mam swój pomysł i proszę o ocenę , poprawki ... ;p

Butki + 3Potki > Brutalizer > Mercury Tread's > Giant's Belt > Atma's Impaler > Warmong's Armor > Youmuu's GhostBlade

i zależnie od enemy team : Hexdrinker > Maw of Malmortius lub Warden's Mail > Randuin's Omen .

Cały build wygląda tak : Mercury Tread's , Youmuu's GhostBlade , Warmong's Armor , Maw of Malmortius , Randuin's Omen , Atma's Implaer .

Oceniajcie i wprowadźcie swoje poprawki ;o

Opublikowano

Zapewne w buildzie miałeś dwa dorany,dlatego się nie mieściło? Te dorany potem sprzedajesz i się wszystko mieści.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Panie , nie chodzi o dorany , uważam że są zbędne , ale skoro ktoś o nich napisał to przetestuję ...

Poprostu było wiele róznych itemów np. Bloodthister itd.

Opublikowano

To pewnie było do late,byś sobie wybrał.Dorany nie są zbędne,z nimi masz startowe survi oraz trochę damage.Podeślij ten build na pw to pomoge.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Ja jako 1 item jezeli wygrywam lane kupuje bloodthistera (ale to trzeba farmic) jezeli musze duzo defowac staram kupowac itemy pod hp lub arma / mresisty.

Na start ja kupuje doranke , według mnie buty na renektona to nic bo i tak raczej do 3 lvl nie bedziesz mial gankow takze dzieki E mozesz spokojnie uciec.

Co do mojego buildu to:

Start : Doran

Merkurki

Bloodthister

Youmouu

Trinity Force

Warmog

Atma

@OFFTOP

Nawet jezeli jestem na forum nie jestem w stanie do jutra prowadzic turnieju poniewaz teraz pisze z telefonu , takze ci co maja zal ze jestem teraz na forum a turniej przelozylem naprawe nie mam jak go teraz prowadzic. Dzis albo jutro przyjdze mi grafika wraz z zasilaczem wtedy bedzie koniec zapisow i zaczynamy turniej.

Opublikowano

Patrząc na kolejność itemów w Builidzie , robisz renektona najpierw pod zabójcę a później off'tanka ? przetestuję ;p

Opublikowano

Ja mam dla Ciebie taki build - wg mnie jest super i wszystko się nim rozpierdala

Mallet, bloodthirster, warmog, bloodthirster/black cleaver, butki to mercury / tabi, i na końcu atma

PISANIE WYŁĄCZONE

Opublikowano

Alarkash , ciekawy ten zabójca ale czy nie zadużo hp ? ;p , jak ktoś kupi madred'a to może być krucho ;p

Opublikowano

Kilka buildów - osobiście nigdy nie robie Rene pod full tanka, szkoda postaci.

1.Buty + 3 potki > Tłuczek > Ionian Boots > Lodowy Młot > B

loodthirster > Angel Guardian > Omen > Widmowe Ostrze Yooumi

2. Doran Sword > Ionian Boots > Czarny Tasak > Lodowy Mlot > Słoneczna Peleryna > Moc Trójcy > Omen / Ewentualnie Widmowe Ostrze Yooumi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...