Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rzeczy z Item Mall

12korek12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIema

Zastanawia mnie jedno tylko w silku skad ludzie maja takie rzeczy na stallu jak :

-Grap Pety

-Białe Wilki itp

-Avatry

Ja mam tez grap peta ale nie moge go wystawic na stalla a oni moga o co tu chodzi pomoze ktos??

Opublikowano

Bardzo proste kupują silki , po czym wystawiają te itemki z Item Mala na stala i tyle . Ty pewnie masz grab peta jako start item który nie jest tradable i dlatego nie możesz go sprzedać.

Opublikowano

Mam 6 grabpetów (już nieżywych) i te w żółtej ramce to były moje startowe, zaś kupiłem niedawno jednego za silki na próbę i jest on na zielono. Wystarczy silki kupić :D

Opublikowano

Nie pamiętam jak to się nazywało. Ale są zwykłe itemy i są one w żółtej ramce, oraz jakas nazwa itemów i one są w zielonej. Rozchodzi się tutaj o to, iż te zielone można przenosic, wystawiać na stall etc. Tylko zapomniałem jak to się nazywa. Albo Premium Silks, albo coś takiego. Nie pamiętam nazwy ale myślę, że pomocne, niech autor się wypowię i myslę, że temat bedzie do cls.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...