Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Draenor2

xTymeKx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myslicie powstanie jeszcze, czy pandora , avalon bd jeszcze ddos'owac ?:D

Wyrazajcie swoje opnie w komentach :)

Pozdrawiam

@ prosze o niezamykwanie postu , dopuki server znów nie powstanie z gory thx

Opublikowano

Jak powstanie? :) Przecież on jest nie dostępny dopiero kilka godzin, ochłoń. Po prostu jest chwilowo dość "popularny" i konkurencja nie może tego znieść. Jeszcze zadziała ;)

Opublikowano

Nie chcę się bawić w moda, ale dyskutujemy o serwerach które stoją miesiąc, a z tego co wiem draenor2 nie stoi miesiąc.

0e008cddc4e13.png

Serdecznie zapraszam na serwer który startuje jutro o godzinie 12:00

Klient zostanie udostępniony dziś w godzinach wieczornych na stronie galvanize.pl w dziale pobieranie.

Opublikowano

Noo miesiac avalon gdzies ok. 2 lat stoi a pandora pewnie podobnie GZ dla Cb i 5+ !! :D

Opublikowano

Noo miesiac avalon gdzies ok. 2 lat stoi a pandora pewnie podobnie GZ dla Cb i 5+ !! :D

Które stoją min. miesiąc ;)

@Top Serwer łapie pakiety, nie możecie wytrzymać kilka godzin?

Opublikowano

Jak myslicie powstanie jeszcze, czy pandora , avalon bd jeszcze ddos'owac ? :D

Wyrazajcie swoje opnie w komentach :)

Pozdrawiam

@ prosze o niezamykwanie postu , dopuki server znów nie powstanie z gory thx

Jakie masz dowody na to że ddosują akurat oni? Tyle razy się o tym mówi "jeżeli kogoś oskarżasz to przedstaw dowody!".

Co do samego serwera to powiem szczerze że to jeden wielki shit. Wczoraj sprawdziłem co kryje ten cały Dranerion2 i zawiodłem się.

Co to za hard gdzie w dwie godziny można mieć FMS+9 a po trzeciej przynajmniej dwa itemy z hp. Tak na prawdę jedyną ciekawą rzeczą są

skrzynki i pety, chociaż po petach spodziewałem się czegoś fajniejszego. Prócz biegania za tobą dają ci tylko po 3x bonusy. Jako pet powinien

pomagać w walce z mobami czy graczami, posiadając własne skile i punkty statystyk.

Nie polecam tego serwera.

Świetny fanpage o tematyce Metin2, polecam!

https://www.facebook.com/Świat-Metin2-551645581708588/

Opublikowano

Tak na prawdę jedyną ciekawą rzeczą są

skrzynki i pety, chociaż po petach spodziewałem się czegoś fajniejszego. Prócz biegania za tobą dają ci tylko po 3x bonusy. Jako pet powinien

pomagać w walce z mobami czy graczami, posiadając własne skile i punkty statystyk.

Katarina nie wiem czy to tak łatwo jest dodać do peta te skile po za tym to by było trochę czasu bo zrobić animacje do skili itp

75775358773159538492.png

Opublikowano

Jakie masz dowody na to że ddosują akurat oni? Tyle razy się o tym mówi "jeżeli kogoś oskarżasz to przedstaw dowody!".

Co do samego serwera to powiem szczerze że to jeden wielki shit. Wczoraj sprawdziłem co kryje ten cały Dranerion2 i zawiodłem się.

Co to za hard gdzie w dwie godziny można mieć FMS+9 a po trzeciej przynajmniej dwa itemy z hp. Tak na prawdę jedyną ciekawą rzeczą są

Nie polecam tego serwera.

chyba sobie jaja robisz^^ ludzie grają po 2-3 dni i FMS +9 nie maja a co dopiero mowa o itemkach z PZ ;] nie ośmieszaj się wbiłeś 10 lvl i się wypowiadasz jak nie masz pojęcia co cię czeka na 50-60 lvl+

jak najbardziej polecam serwer

7677c2d099021b833a41caee5dccf471150.254.196.253images.jpeg

Zakoduj se Romanie nigdy tobie nie wybaczę

Za to propagowanie tych kłamliwych przeinaczeń

Za to, że ludzie, których szanuję prosto z serca

Nie wiedza już co myśleć boś ich sprytnie ponakręcał

Opublikowano

@ Siekiera_S

2-3dni fms+9? Proszę Cię. Kolega wyżej dobrze pisze niepotrzeba wiele czasu aby ogarnąć taką broń a co do itemów z hp zależy od szczęścia, ja na bufce dostałem buty 2k. A po 40minutach grania z skrzynki wyleciały dodania i do naszyjnika 1k weszło.

imetin_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...