Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WallFlip jak pokonac swój strach ; D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie mam zamiar nauczyc sie wallflipa ale strasznie sie boje ^ ^ Nie mogę przezwycieżyc mojego strachu ;d zna ktos jakies sposoby ? ; D

Opublikowano

spróbuj znaleźć w miarę "bezpieczne" środowisko pracy (albo blisko szpitala xD ) i próbować :) jeśli będziesz myślał cały czas że możesz sobie coś zrobić to sobie prawdopodobnie zrobisz gdyż będziesz "ograniczony" przez strach :) najważniejsze to żeby być na luzie i się do tego przyłożyć :) najważniejszy jest pierwszy raz gdyż będziesz wiedział na ile cię stać ;)

więc albo zaufasz w własne siły i to zrobisz albo cobie cos zrobisz :D

2nbcax2.jpg

Opublikowano

spróbuj znaleźć w miarę "bezpieczne" środowisko pracy (albo blisko szpitala xD ) i próbować :) jeśli będziesz myślał cały czas że możesz sobie coś zrobić to sobie prawdopodobnie zrobisz gdyż będziesz "ograniczony" przez strach :) najważniejsze to żeby być na luzie i się do tego przyłożyć :) najważniejszy jest pierwszy raz gdyż będziesz wiedział na ile cię stać ;)

więc albo zaufasz w własne siły i to zrobisz albo sobie cos zrobisz :D

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Oprzyj się na ręce, koło drzewa. Wtedy się odbij od drzewa, tak jak byś robił Wallflip'a. Wtedy jak upadniesz to aż tak nie boli, a możesz przez ten sposób pokonać strach :)

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Jeżeli coś może się nie udać - nie uda się na pewno.

Tak na serio, powiedz sobie "raz się żyje" i próbuj w tym "w miarę bezpiecznym środowisku" jak to określił pan wyżej :D Tylko pamiętaj, żeby podczas wykonywania wallflip'a (już w trakcie trwania czynności) nie pomyśleć sobie "kurwa zabije się". Bądź optymistycznie nastawiony, może spróbuj autosugestii?

Tak wiem, "łatwo się mówi" ^_^

1339163822-U301909.png

Opublikowano

Zrób tak; skocz, jak się nie będziesz nad tym zastanawiał to się uda, ale w razie uszkodzeń ciała ja - za to nie odpowiadam ;o.

Opublikowano

Raz kozie śmierć ,bądz w dobrej myśli to ci się napewno uda,najlepiej ,żebyś najpierw poćwiczył na materacu czy na jakimś innnym miękkim podłożu.

2uiyzh2.png
Opublikowano

I tak kiedyś umrzesz...

Ja Ci polecam: Nie myśleć po prostu, że CI się nie uda... bądź nastawiony pozytywnie i ćwicz w "bezpiecznym" środowisku.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Lepiej raz dobrze dupnąć niż pierdzieć po kawałku :P, nie no tak jak inni mówią ale na pewno weż kogoś z sobą

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

nie wiem pierdolnij se jakieś matarace pod dupsko :f

Opublikowano

jebnij odrazu najwyzej sie rozpierdolisz proste.

tak wg to na chuj ci ten wallflip? po to żeby sobie wybić zęby czy jak? bo dla szpanu to nie zbyt bo jak sie wypierdolisz to niezła siara xD

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

Po chuj ci to? Idź się lepiej uczyć parkour'a, który bardziej ci się przyda za kilkanaście lat, niż jakiś zjebany WallFlip.

survarium_user_bar_en.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...