Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Porzucone Postacie na S16

szczurekspo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zauważywszy ze wiele osób odpuszcza sobie granie i pozostawia postacie, dlatego proponuje oddanie ich w moje ręce by postacie rosły dalej w siłę chętni do oddania niech piszą na pw

Opublikowano

temat do zamknięcia jeśli ktoś zostawia postać to jego strata a w każdej chwili może do niej powrócić a również może ją sprzedać. komu bd się chcialo dac jakiemus typkowi konto za nic...

sygnaturkabyme24.png
Opublikowano

nikt ci nie da. Kolejny co żebra

Tu nie chodzi o żebranie ja proponuje bota 24/7 bez zmiany hasła po prostu proponuje pomoc

A jak ktoś chce ustalić co i jak to zapraszam na pw

Opublikowano

Jasne bota 24/7 pewnie wbijecie na postaci duży lvl po czym ty bd zmieniał hasła.

Haha tylko że ja nie biorę emaila dzięki czemu konto nie morze zostać zhakowane bo morzna je odzyskać ale skoro nie wierzycie to zamknijcie temat ja chciałem pomóc
Opublikowano

sprzedam Ci za esa 30zł 104 lv zwiada na s16 ziomeg pw pisz hehez

ja ma postać na s16 123 lvl 68 poz nie chce kupować chce pomagać graczom postacie nie musza mieć powyżej 100 mogą mieć 1-2-3.....10.....20 lvl
Opublikowano

To sobie zrób postacie na e-mailu jakimkolwiek i ustawiaj na bota, osobiście mam z 50 postaci na bocie i sobie ładnie expią w dwóch gildiach, co za problem. Na żebre to ci nikt nie da i polecam słownik przy pisaniu czegoś na internecie

h6IduA1.png

Opublikowano

A ja mam pytanie. Po co ten spam? Nie prosimy o konta, więc wystarczy raport i temat do kosza.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...